ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: Το δυνατό χαρτί του Γιάννη Μώραλη στην Α’ Δημοτική Κοινότητα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης συστρατεύεται με τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές

- Πρόκειται για έναν νέο και αυτοδημιούργητο Πειραιώτη επιχειρηματία, με επιτυχημένη πορεία στους κλάδους της Ναυτιλίας

- Δείτε ποια είναι τα σχέδιά του για την ανάπτυξη του Πειραιά

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

O κ. Κωνσταντίνος Σκιαθίτης, υποψήφιος Σύμβουλος Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, θεωρείται πλέον φαβορί, λόγω των απόψεών του, αλλά και λόγω του ότι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος και η βιογραφία του έχει δείξει πως μιλάει με πράξεις.  Είναι λογικό λοιπόν πως ένας άνθρωπος χωρίς πολιτικό παρελθόν, δυνατός στον χώρο που εργάζεται, με φρέσκιες ιδέες και ισχυρά μέσα που θα μπορούσαν να τις πραγματοποιήσουν, νοιάζεται ειλικρινά για τον τόπο του και έχει στόχο να δει τη γειτονιά που μεγάλωσε και μεγαλώνουν τα παιδιά του να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερη.

Ερωτήθηκε λοιπόν, πέραν των θέσεών του για τα αδέσποτα ζώα και την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Α΄Δημοτική Κοινότητα, ποιο είναι το όραμά του, οι στόχοι που έχει θέσει, εφόσον εκλεγεί.

Σε δήλωσή του, προς απάντηση, ανέφερε πως θα ήθελε, το κομμάτι της ΠειραΪκής, στολίδι του Πειραιά μας, να αποτελεί μέρος που θα μπορούσε να επισκεφθεί κανείς με το ποδήλατό του. Σε πολλά μέρη της Ευρώπης υπάρχουν ποδήλατα προς ενοικίαση από τον εκάστοτε Δήμο και ασφαλείς ποδηλατόδρομοι, όπου κάτοικοι αλλά και επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Μερικά από τα πλάνα ανάπτυξης του κ Σκιαθίτη είναι τα εξής:

  • Mελέτη δημιουργίας ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της παραλίας,
  • Mελέτη νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο γηπεδάκι του Διογένη
  • Δημιουργία κέντρου αρωγής, σίτισης και φροντίδας αστέγων με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών σε συνεργασία με την UNESCO και την ΚΟΔΕΠ ,
  • Δημιουργία κέντρου επιμόρφωσης και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά και τους εφήβους, με διδασκαλία τεχνών και μουσικών οργάνων έτσι ώστε η νέα γενιά να αποκτήσει παιδεία και καλλιτεχνική ευαισθησία.
  • Δημιουργία χώρων αναψυχής για ΑΜΕΑ
  • Στήριξη και αναβάθμιση των ΚΑΠΗ
  • Ανάπλαση πάρκων και παιδικών χαρών

Τέλος, ο κ. Σκιαθίτης μαζί με την ομάδα του γραφείου του, τα τελευταία χρόνια, προγραμματίζουν ημέρες καθαριότητας της παραλίας στην περιοχή της Ζέας (πλαζ Φρεαττύδας) και σε προσωπικό του μήνυμα είπε πως θα ήθελε να δημιουργηθούν μέρες δραστηριοποίησης για όλον τον κόσμο , που θα αφορούν στον εθελοντικό καθαρισμό των πλαζ, όπως και μέρες δραστηριοποίησης πρασίνου (φύτευσης δέντρων και λουλουδιών), όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν με τη βοήθεια ειδικών, να δώσουν μια πράσινη πνοή στην πόλη μας!

Διαβάστε επίσης: 

Κωνσταντίνος Σκιαθίτης: Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: «Ο τουρισμός στην πρώτη γραμμή για τον Πειραιά του αύριο»