ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: «Ο τουρισμός στην πρώτη γραμμή για τον Πειραιά του αύριο»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα με το Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

- Δείτε τι στοχεύει για την ανάπτυξη και τη διατήρηση του τουρισμού στον Πειραιά

Η αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς της Πειραϊκής και όλης της παραλιακής ζώνης είναι άμεση προτεραιότητα για την πόλη μας. Οφείλουμε να αναδείξουμε τη μοναδικότητα και να εργαστούμε ομαδικά για να κρατήσουμε τον τουρισμό στην πόλη μας.

Ο Πειραιάς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια παγκοσμίως. Δεκάδες κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες τουρίστες απλά προσπερνούν την πόλη μας για να επισκεφθούν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Όραμα μου είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο τουριστικής αξιοποίησης  με άξονα αφετηρίας το λιμάνι. Touring με mini bus, σε όλη την παραλιακή ζώνη της πειραϊκής, επίσκεψη και ξενάγηση στα δύο μουσεία το Ναυτικό και Αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά, άμεση τόνωση της αγοράς με άνοδο τζίρου στα εμπορικά καταστήματα, αναζωογόνηση της εστίασης με αύξηση των πελατών σε ταβέρνες και εστιατόρια καθώς και πληρότητα των κλινών στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της πόλης μας αποτελούν άμεσους στόχους της παραμονής των τουριστών στον Πειραιά.

Σκοπός μου είναι οι επισκέπτες να παραμένουν στην  πόλη μας και ο Πειραιάς να καταστεί Παγκόσμιος τουριστικός προορισμός και όχι απλά λιμάνι άφιξης με προορισμό την Αθήνα.

Η ανάπλαση της Πειραϊκής και η ανάδειξη της ομορφιάς της, η διατήρηση των καθαρών παραλιών και πάρκων, ίσως η δημιουργία ενός ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της παραλίας, τα μουσεία μας , είναι ικανά να κρατήσουν χιλιάδες τουρίστες στην πόλη μας να τονώσουν την αγορά και να δημιουργήσουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας δίνοντας  νέα πνοή ζωντάνιας και ανανέωσης.

Ας εργαστούμε όλοι μαζί και ας κάνουμε τις ιδέες πράξεις για ένα καλύτερο Πειραιά, για έναν Πειραιά Νικητή.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: Δείτε ποιος είναι το φαβορί του Γιάννη Μώραλη για την Α’ Δημοτική Κοινότητα