Αρχική ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: Δείτε ποιος είναι το φαβορί του Γιάννη Μώραλη για την...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: Δείτε ποιος είναι το φαβορί του Γιάννη Μώραλη για την Α’ Δημοτική Κοινότητα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α' Δημοτική Κοινότητα με το Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής»

- Δείτε ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη.

Έχει ακολουθήσει μια λαμπρή πορεία στον τομέα της Ναυτιλίας και του Τουρισμού.

Όντας γνήσιος Πειραιώτης θέλει να συμμετέχει ενεργά στα κοινά του Πειραιά.

Για αυτό και δήλωσε Υποψήφιος Κοινοτικός σύμβουλος στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό του «Πειραιάς Νικητής»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΚΙΑΘΙΤΗΣ: 

Από νεαρή ηλικία είχε ανεπτυγμένο ενδιαφέρον για τον τομέα της Ναυτιλίας.

Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και με θέληση και κόπο, κατάφερε να ιδρύσει το 2004 τη δική του επιχείρηση, στον τομέα των κατασκευών και επισκευών, στο χώρο του Yachting, εντός και εκτός Ελλάδος.

Το 2010 ίδρυσε με επιτυχία μία νέα εταιρεία θαλάσσιου τουρισμού στον Πειραιά.

Εν μέσω οικονομικής κρίσης κατάφερε να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, με στόχο την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Τα γραφεία της εταιρίας του εδράζονται στη Φρεαττύδα και απασχολούν 25 εργαζόμενους με σταθερή σχέση εργασίας και 300 εξωτερικούς συνεργάτες.

Συμμετέχει σε συνεταιρικά σχήματα και συνεργάζεται, με γραφεία του χώρου στη Μεσόγειο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Τομέα Ναυτιλίας στη ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Σκιαθίτης είναι θερμός υποστηρικτής των αθλητικών σωματείων του Πειραιά, τα οποία στηρίζει εμπράκτως.

Οι κοινωνικές του ανησυχίες και η διάθεση προσφοράς στον τόπο του, τον έκαναν να συμπορευτεί με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, για την επίτευξη ενός μακρόπνοου στρατηγικού προγράμματος, μετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» ως υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά.

Ο υποψήφιος σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πόλη μου είναι το σπίτι μου, και θα ήθελα να είμαι κομμάτι και ενεργό μέλος του αγώνα που ξεκίνησε ο Γιάννης Μώραλης, σε μία κρίσιμη καμπή των καιρών. Αυτή τη χρονιά είναι χαρά μου να βλέπω τον συνδιασμό να διευρύνεται εκ νέου δίνοντας χώρο και ευκαιρία σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, με έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια και κοινό ομαδικό στόχο, και είναι τιμή μου να συμμετέχω σε ένα μοναδικό, μακρόπνοο στρατηγικά πρόγραμμα, αυτό με το οποίο ο κύριος Μώραλης στοχεύει να καλύψει κάθε πτυχή εξέλιξης του»

Ο κ. Μώραλης δήλωσε: 

«Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» εμπλουτίζεται ολοένα και με περισσότερους νέους υποψηφίους, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς πιστεύω πως στις δημοτικές εκλογές, πέρα από το έργο που έχει υλοποιηθεί και γόνιμες προτάσεις για το μέλλον της πόλης, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε άφθαρτα και αξιόλογα πρόσωπα που έχουν τα εφόδια να προσφέρουν στην πόλη μας.

Ένα από αυτά είναι και ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης. Πρόκειται για έναν νέο και αυτοδημιούργητο Πειραιώτη επιχειρηματία, με επιτυχημένη πορεία στους κλάδους της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και στο Yachting στον τομέα κατασκευών και επισκευών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Δήμος Πειραιά έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν πετύχει στη ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην πόλη τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Πειραιά»