Κωνσταντίνος Σκιαθίτης: Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
- Δείτε τις δηλώσεις Μώραλη και Σκιαθίτη με αφορμή την υποψηφιότητα.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ακόμα μια δυναμική υποψηφιότητα από τον χώρο του επιχειρείν για τον Γιάννη Μώραλη και το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Σκιαθίτη ο οποίος ασχολείται με τον κλάδο της Ναυτιλίας και έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στον ευρύτερο Πειραιά.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΚΙΑΘΙΤΗ

Η πόλη μου είναι το σπίτι μου, και θα ήθελα να είμαι κομμάτι και ενεργό μέλος του αγώνα που ξεκίνησε ο Γιάννης Μώραλης, σε μία κρίσιμη καμπή των καιρών. Αυτή τη χρονιά είναι χαρά μου να βλέπω τον συνδιασμό να διευρύνεται εκ νέου δίνοντας χώρο και ευκαιρία σε ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, με έντιμη και ειλικρινή προσπάθεια και κοινό ομαδικό στόχο, και είναι τιμή μου να συμμετέχω σε ένα μοναδικό, μακρόπνοο στρατηγικά πρόγραμμα, αυτό με το οποίο ο κύριος Μώραλης στοχεύει να καλύψει κάθε πτυχή εξέλιξης του Δήμου μας!

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» εμπλουτίζεται ολοένα και με περισσότερους νέους υποψηφίους, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς πιστεύω πως στις δημοτικές εκλογές, πέρα από το έργο που έχει υλοποιηθεί και γόνιμες προτάσεις για το μέλλον της πόλης, οφείλουμε να συμπεριλάβουμε άφθαρτα και αξιόλογα πρόσωπα που έχουν τα εφόδια να προσφέρουν στην πόλη μας. Ένα από αυτά είναι και ο Κωνσταντίνος Σκιαθίτης. Πρόκειται για έναν νέο και αυτοδημιούργητο Πειραιώτη επιχειρηματία, με επιτυχημένη πορεία στους κλάδους της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και στο Yachting στον τομέα κατασκευών και επισκευών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Δήμος Πειραιά έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν πετύχει στη ζωή τους και το μόνο που θέλουν είναι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στην πόλη τους. Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθειά μας για έναν καλύτερο Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ