Μαζική προεκλογική συγκέντρωση από τον Φίλιππο Καμπούρη στο Κερατσίνι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Φίλιππου Καμπούρη 

- Ο λαός ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου και η πλατεία «πλημμύρισε» από κόσμο 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Βούλιαξε η πλατεία Λαού με την ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππου Καμπούρη. Εκατοντάδες κόσμου λίγες ημέρες πριν τις εκλογές κατέκλυσαν την πλατεία του Κερατσινίου και υποδέχτηκαν με θερμό χειροκρότημα τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί Μπορούμε», ο οποίος ανεβαίνοντας στο «βήμα» έστειλε μήνυμα ενότητας και νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το κλίμα της προεκλογικής συγκέντρωσης ήταν πανηγυρικό, με τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να στέλνουν σαφές και καθαρό μήνυμα για μια δημιουργική ανατροπή και μια δημιουργική αλλαγή στο τιμόνι του Δήμου. Είναι χαρακτηριστικό ότι, το «παρών» στην προεκλογική συγκέντρωση έδωσε σύσσωμη η νεολαία.

Υπήρξε έντονος ενθουσιασμός από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο με τη δέσμευση του Φίλιππου Καμπούρη για την μετονομασία κεντρικής Λεωφόρου της πόλης μας σε «Λεωφόρο Μακεδονίας» και την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρική πλατεία του Δήμου μας.


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Φίλιππος Καμπούρης απευθυνόμενος στους συνδημότες του ανέλυσε το πρόγραμμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης και έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλησαν να μας περιγράψουν και να μας περιχαρακώσουν σε κόμματα, σε παρενθέσεις και αγκύλες, αυτοί που διαγωνίζονται στο ποιος θα πρωτο - φωτογραφηθεί πλάι σε εκείνους που έχουν ρημάξει το λαό μας. Ο Δήμος του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας γερνά και ξεφτίζει. Μαζί μπορούμε με νέες ιδέες, με νέους ανθρώπους, να κάνουμε μια νέα αρχή. Θέλουμε ένα Δήμο αυτοτελή, μαχητικό, συμμετοχικό, με υπηρεσιακή δομή, αρωγό των ΑμΕΑ, συμπαραστάτη της νέας γενιάς και συνεργάτη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η σημερινή δημοτική αρχή είναι κουρασμένη και εθισμένη στο κτίσιμο των πελατειακών σχέσεων και των προσωπικών πολιτικών διαδρομών. Ζητάμε το διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του Δήμου από ορκωτούς λογιστές και τον διαχειριστικό έλεγχο για την ακίνητη περιουσία του Δήμου μας. Να μάθουμε επιτέλους ποια είναι η περιουσία του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος και η κυβέρνηση θέλουν να αποτελειώσουν το Δήμο μας φέρνοντας τζαμί σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα. Θέλουν να «μουσουλμανοποιήσουν» την περιοχή μας και να την κάνουν γκέτο. Και το χειρότερο είναι πως καμία άλλη δημοτική παράταξη και κανένας άλλος υποψήφιος δήμαρχος δε λέει “όχι” στην ανέγερση τζαμιού.


Χωρίς να εκλεγώ ακόμα δήμαρχος κατάφερα μαζί με τους συνεργάτες μου να κάνουμε πράξη την προεκλογική μας υπόσχεση, να επιστρέψει το Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου. Κερδίσαμε επιπλέον ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Κερδίσαμε επιπλέον περιπολίες από την Ομάδα Δίας με ακόμα περισσότερους αστυνομικούς. Πριν, λοιπόν κερδίσουμε την εκλογική μάχη καταφέραμε να υλοποιήσουμε μία από τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Και έπονται κι άλλες, όπως: Κανέnα παιδί χωρίς φαγητό, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, κανένας ασθενής χωρίς φάρμακα, κανένας ηλικιωμένος αβοήθητος, πρόγραμμα στήριξης και συνεργασίας με την Εκκλησία.


Είμαστε έτοιμοι να συγκρουστούμε με τα συμφέροντα. Με αυτούς που τους έχουν αφήσει ελεύθερους να καταστρέψουν το περιβάλλον μας, με αποτέλεσμα να αναπνέουμε τον καρκίνο εμείς και τα παιδιά μας από τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που γίνονται στην πόλη μας με την ανοχή των διοικούντων του Δήμου μας. Σας ευχαριστώ για τη μεγαλειώδη παρουσία σας απόψε»,είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Φίλιππος Καμπούρης με τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές κάτω από την εξέδρα να χειροκροτούν και να φωνάζουν συνθήματα νίκης για τον υποψήφιο δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας.