ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΑΠΗΣ: Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πειραιά στο πλευρό του Νίκου Βλαχάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά ο Δημήτρης Αράπης, με το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» του Νίκου Βλαχάκου
- Ισχυρή κομματική υποψηφιότητα από το χώρο της νεολαίας της ΝΔ
- Δείτε ποιος είναι ο Δημήτρης Αράπης

Ο Δημήτρης Αράπης συντάσσεται στο πλευρό Νίκου Βλαχάκου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και επιθυμεί να αγωνιστεί για το καλύτερο της πόλης του.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΑΠΗ: 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984 και ζει στον Πειραιά. Έχει καταγωγή από τον Άγιο Κυπριανό της Ανατολικής Μάνης. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2008 και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MBA in Tourism Management του Πανεπιστημίου Πειραιώς από το 2017.

Από την αρχή της καριέρας του και για περισσότερα από 10 χρόνια εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός με έδρα το Νέο Φάληρο του Πειραιά. Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι πραγματογνώμονας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ από το 2017 είναι εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.

Συνδικαλιστικά η διαδρομή του ξεκίνησε από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ της οποίας υπήρξε μέλος από το 2003 έως το 2008. Υπήρξε μέλος του συμβουλίου σχολής από το 2005 έως το 2007. Ήταν εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ για το διάστημα 2010-2013. Το ίδιο διάστημα διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Νέου Φαλήρου.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος της Γ δημοτικής κοινότητας Πειραιά με το συνδυασμό « Μας Ενώνει ο Πειραιάς». Διετέλεσε πρόεδρος της Γ Δημοτικής κοινότητας για τα έτη 2011,2012. Το Νοέμβριο του 2013 εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων όπου επανεκλέχθηκε το 2016 και παραμένει έως σήμερα.

Ο υποψήφιος δήλωσε:

«Ως ενεργός πολίτης της πόλης που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και με κύριο γνώμονα τις αξίες και τις αρχές μου, δε θα μπορούσα να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά, Νίκου Βλαχάκου.

Συντάσσομαι στο πλευρό του και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ζητώ τη στήριξή σας για να αποκτήσει η αυτοδιοίκηση, άτομα που θα έχουν ως σκοπό να κάνουν τον Πειραιά μια πόλη καλύτερη από αυτή που παρέλαβαν.

Μια πόλη που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.»