ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019: Μεγάλη εκδήλωση από Κουστένη και Μαμάκο (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εβίτα Κουστένη και Βαγγέλης Μαμάκος: στο πλευρό του Νίκου Βλαχάκου για έναν ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ!
- Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη εκδήλωση των δυο υποψηφίων
Την Κυριακή 4 Μαΐου είχαμε τη χαρά να βρεθούμε σε μία ξεχωριστή προεκλογική συγκέντρωση, που διοργανώθηκε στο Delicious στο Πασαλιμάνι.
Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου, «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ»,  Εβίτα Κουστένη και  Βαγγέλης Μαμάκος υποδέχτηκαν τους φίλους τους σε μία ζεστή προεκλογική συγκέντρωση, που τα είχε όλα : εκλεκτό ποτό και φαγητό, ξεχωριστά happenings, ζωντανή Latin μουσική από το συγκρότημα Son Latinos και χορό μέχρι τελικής πτώσεως!
  
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, που συζήτησε με τους προσκεκλημένους για τα προβλήματα του Πειραιά και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α' Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σαράντος Ευσταθόπουλος, Λίτσα Γιαννακάκου, Αρετή Κρητικού και Νίκος Γαλανός και υποψήφιοι κοινοτικοί σύμβουλοι.
Οι καλεσμένοι, εκλεκτά μέλη της πειραϊκής κοινωνίας, αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της Ε. Κουστένη και του Β.Μαμάκου, με την ευχή να δουν τον Νίκο Βλαχάκο Δήμαρχο και τον Πειραιά Πόλη Πρότυπο!