ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Ο Ιωάννης Αντώναρος απασχολείται στο χώρο της ναυτιλίας 

O Ιωάννης Αντώναρος είναι ένας δραστήριος Πειραιώτης με εμπειρία από το χώρο της Ναυτιλίας, που σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη μας. Στις προσεχείς εκλογές «κατεβαίνει» υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΠΟΛΗ-ΠΡΟΤΥΠΟ του Νίκου Βλαχάκου.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ: 

Γεννήθηκε στον Πειραιά στις 23 Ιουλίου του 1963 και μεγάλωσε στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Πειραιά, στην οδό Αφεντούλη, όπου πέρασε τα σχολικά του χρόνια από την Α΄ Γυμνασίου μέχρι και την Γ΄ Λυκείου.

Το 1981 εισήλθε στη Σχολή ΑΣΔΕΝ Πλοιάρχων Ύδρας.

Είναι Πλοίαρχος Α΄ τάξεως και νιώθει υπερηφάνεια, γιατί είναι στέλεχος της πρώτης δύναμης στον κόσμο, της Εμπορικής  Ναυτιλίας, αλλά και γιατί έχει ταξιδέψει στα μήκη και πλάτη των ωκεανών, με την Ελληνική σημαία πάντα ψηλά.

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος σε ναυτιλιακές εταιρείες και μιλάει αγγλικά.

Είχε την τύχη να μεγαλώσει σε ένα σπίτι με αρχές και αξίες. Το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία- Οικογένεια ήταν και είναι φωτεινός φάρος στη ζωή του.

Ο αείμνηστος πατέρας του Γιώργος Αντώναρος, Πειραιώτης Μανιάτικης καταγωγής, ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, και η μητέρα του Δικαία είναι Πειραιώτισσα Συμιακής καταγωγής. Και οι δυο τους, αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, συνέδεσαν το όνομά τους με τη Νομαρχιακή Πειραιά και τους ωραίους αγώνες άλλων εποχών, αφού ο πατέρας του διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της ΝΟΔΕ για πολλά χρόνια και η μητέρα του πρόεδρος ετεροδημοτών της ΝΟΔΕ.

Ήταν μέλος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. του Αγίου Νικολάου, από τα ιδρυτικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ της τοπικής του Αγίου Βασιλείου, και μέλος της ΟΝΝΕΔ κέντρου πόλεως Πειραιά.

Είναι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Βλαχάκου και έχουν δυο παιδιά, τον Γιώργο, φοιτητή Διεθνών Σχέσεων του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και τον Τάκη, μαθητή της Γ΄ Λυκείου.

Είναι μέλος των LIONS Ελλάδος, μέλος της Ένωσης πλοιάρχων του Ε.Ν. καθώς και μέλος τοπικών συλλόγων.

Στα εφηβικά του χρόνια έπαιζε μπάσκετ στον Ολυμπιακό.

Οι Κυριακές του είναι αφιερωμένες στην οικογένειά του και στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο υποψήφιος δήλωσε: 

«Η αγάπη μου για την πόλη μας, η ανάγκη προσφοράς στον συνάνθρωπο, που νιώθω από μικρό παιδί, καθώς και η εμπιστοσύνη μου και η εκτίμησή μου στον Νίκο Βλαχάκο, με τον οποίο συνδεόμαστε από τα μαθητικά μας χρόνια μέχρι σήμερα με άρρηκτους δεσμούς, με οδήγησαν στην κοινή μας προσπάθεια:

Να κάνουμε τον ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ»