ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΕΛΗΣ: «Έτσι θα αλλάξουμε τον Πειραιά»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων ΝΔ Νίκου Μουσελή στον Εκδότη του Piraeus Press Σαράντο Ευσταθόπουλο
 
- Ο Νίκος Μουσελής είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

O Νικόλας Μουσελής είναι τραπεζικός, έγγαμος πατέρας δυο τέκνων.

Υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του ως έφεδρος ΥΠΑΞ/ΚΟΣ ( ΠΖ ).

Είναι Γενικός Γραμματέας της ΝΟΔΕ-ΝΔ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ Κ ΝΗΣΩΝ & μέλος του Δ.Σ της ΕΚΟ-ΝΔ Τραπεζών.

Έχει διατελέσει :

Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων, Διαμερισματικός Σύμβουλος Πειραιά 1998-2002, με τον συνδυασμό του Χρήστου Αγραπίδη.

Είναι μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού της Νομαρχίας Πειραιά, Πρόεδρος της 7ης Σχολικής επιτροπής Πειραιά και μέλος του Δ.Σ της Παμπροσφυγικής Ένωσης Πειραιά επί σειρά ετών.

Ακόμη είναι μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος επί σειρά ετών, μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΑΠ, εκλεγμένος στο Εργατικό Κέντρο Αθηνών και την ΟΤΟΕ από το 1999 έως το 2017 συνεχόμενα, ως εκπρόσωπος των συναδέλφων του στην τράπεζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΛΗ ΣΤΟ PIRAEUS PRESS:

Ασχολείστε με τα κοινά από νεαρή ηλικία, ποιο το κίνητρο σας για αυτό;

Κύριε Ευσταθόπουλε, μοναδικό μου κίνητρο και σκοπός μου είναι η τεράστια αγάπη για την πόλη που γεννήθηκα και ζω και λατρεύω και ο συνεχής μου αγώνας για την βελτίωση των συνθηκών ζωής και της καθημερινότητας όλων των Πειραιωτών.

Ποιες θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι οι βασικές σας προτάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας ενόψει των δημοτικών εκλογών ή γενικότερα οι προτάσεις σας για τον Πειραιά μας; 

Οι προτάσεις μου είναι απλές τόσο για την βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών, όσο και για τα χρόνια σοβαρά προβλήματα της Πόλης μας όπως:

1) Άμεσα εύρεση προγραμμάτων για την καταπολέμηση της τεράστιας μακροχρόνιας ανεργίας.

2) Καταπολέμηση του παραεμπορίου.

3)Εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής σε κάθε παιδική χαρά και χώρο πρασίνου.

4) Αξιοποίηση των οικοπέδων του Δήμου ως χώροι πρασίνου, άθλησης ή πάρκινγκ για τους δημότες.

5)Άμεση τόνωση του αισθήματος ασφαλείας των Πειραιωτών.

6) Άμεση αύξηση του πρασίνου στην πόλη μας.

7) Άμεση παράδοση προς χρήση στους Πειραιώτες των 140 στρεμμάτων στον ΟΛΠ ή μέρος αυτών που ανήκουν στον δήμο.

8) Δημιουργία πάρκου οδικής συμπεριφοράς για μαθητές.

9)Πρόταση για ανταλλαγή του οικοπέδου του παλιού σινεμά Φαντάζιο, που ανήκει στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα με τις αποθήκες στην οδό Ευπλοίας ώστε να γίνουν θρησκευτικό μουσείο και επιτέλους να αξιοποιηθεί το μοναδικό ιστορικό ακίνητο της οδού Ευπλοίας που κινδυνεύει με κατάρρευση και να αποδοθεί το οικόπεδο στην Αφεντούλη στους δημότες.

10) Άμεση αξιοποίηση με την συνεργασία του Δήμου και ιδιωτικής πρωτοβουλίας - χορηγίας των χώρων κάτω από τις γέφυρες με την δημιουργία μικρών γηπέδων μπάσκετ, ποδοσφαίρου.

11) Ενίσχυση όλων των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων.

12) Άμεση αξιοποίηση του τεράστιου χώρου που είναι σκουπιδότοπος τα τελευταία 40 χρόνια, επί των οδών Ακτής Μιαούλης και Κλεισόβης, με την δημιουργία χώρου πρασίνου ή αθλητικού κέντρου.

Κύριε Ευσταθόπουλε, είναι δεκάδες οι προτάσεις που θα μπορούσα να σας αναφέρω και στις περισσότερες περιπτώσεις κοστολογημένες και αν μου κάνει την τιμή ο πειραϊκός λαός να με εκλέξει δημοτικό σύμβουλο στις επερχόμενες εκλογές, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να κάνω πράξη όσες περισσότερες από τις προτάσεις μου και είναι σίγουρο ότι με Δήμαρχο τον Πειραιώτη ιατρό Νίκο Βλαχάκο θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε επιτέλους έναν Πειραιά όπως του αξίζει, έναν «Πειραιά Πόλη Πρότυπο» !

Θεωρείτε ότι θα μπορέσετε αν εκλεγείτε να κάνετε πράξη έστω και κάποιες από αυτές τις σκέψεις σας;

Κύριε Ευσταθόπουλε, όπως σας προανέφερα θεωρώ ότι με δήμαρχο τον Νίκο Βλαχάκο ο Πειραιάς μας θα βγει από τέλμα που τον έχει βάλει ο απερχόμενος Δήμαρχος και άλλωστε νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι ξέρω να μάχομαι και να διεκδικώ δυναμικά όσα πιστεύω, χωρίς φόβο και με την βοήθεια του Θεού και των δημοτών του Πειραιά μας, πιστεύω ότι ξημερώνει ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη μας πόλη.