ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς πόλη Πρότυπο»

Η Ελένη Κυριαζάκου είναι καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η Ελένη Κυριαζάκου συστρατεύεται με το Νίκο Βλαχάκο «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», ώστε να αγωνιστεί μαζί του για έναν Πειραιά φιλικότερο προς τους πολίτες του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΥ: 

Όπως μαρτυρά το επίθετό της, κατάγεται από τη Λακωνία.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι όπου και κατοικεί όλη της τη ζωή.
Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός γιού.
Αποφοίτησε από το 5ο Λύκειο Καστέλλας και σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Εργάζεται σαν καθηγήτρια Αγγλικών από το 1987. Έχει εργαστεί πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στο δημόσιο ως Αναπληρώτρια στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στη Σχολή των Μόνιμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού ( ΣΜΥΝ).

Είναι τακτικό μέλος της ΧΕΝ Πειραιά πάνω από 30 χρόνια και τα τελευταία 3 χρόνια εκλεγμένο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΧΕΝ Ελλάδος και μέλος του Προεδρείου της ως ταμίας.
Είναι εθελόντρια αιμοδότης και δωρήτρια οργάνων.
Και οι δύο γονείς της, Λάκωνες στην καταγωγή, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στον Πειραιά, όπου δραστηριοποιήθηκαν εμπορικά από πολύ νωρίς.
Ο πατέρας της, Ιωάννης, άνοιξε στην πλατεία Ιπποδαμείας  το πρώτο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων της εποχής. Έχοντας και οι δυο γονείς της έντονη κοινωνική δράση μέσα από συλλόγους, όπως η ΧΕΝ Πειραιά, το Ίδρυμα Ψυχικής Υγείας, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων & Εμπόρων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων (ΣΕΕΑΑ) και ο Φοίβος Καμινίων μεταξύ άλλων, στους οποίους πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και διετέλεσαν Πρόεδροι επί σειρά ετών σε κάποιους από αυτούς, της μετέδωσαν το ενδιαφέρον για τα κοινά και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.
Με παρακαταθήκη, λοιπόν, το έργο των γονιών της και την επιθυμία να προσφέρει στην πόλη που αγαπά, συστρατεύτηκε με τον Νίκο Βλαχάκο, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον άξιο διεκδικητή του χρίσματος για τη Δημαρχεία του Πειραιά.
Η υποψήφια δήλωσε: «Ο Νίκος είναι ο Πειραιώτης που γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης μας αφού ζει και εργάζεται σε αυτήν όλη του τη ζωή. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος με την χαρισματική του προσωπικότητα και το ακέραιο του χαρακτήρα του, μπορεί να αμβλύνει τις διαφορές και να ενώσει τους Πειραιώτες με στόχο την αναβάθμιση της πόλης μας και ανάδειξη αυτής σε Πόλη Πρότυπο.
Ο Πειραιάς, δυστυχώς, αν και προνομιούχος λόγω γεωγραφικής θέσης, φυσικού κάλλους, ιστορικών καταβολών και πολιτισμικής κληρονομιάς, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια από τις πιο βρώμικες, άναρχες και μη φιλικές προς τους πολίτες της, πόλεις.
Ζητάω να με εμπιστευτείτε και να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για το κοινό καλό.
Ζητάω να με τιμήσετε με την ψήφο σας»