ΝΑΣΙΑ (ΑΘΑΝΑΣΙΑ) ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου – Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη και το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

- Η Νάσια (Αθανασία) Κονιτοπούλου είναι τραγουδίστρια

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Η τραγουδίστρια Νάσια Κονιτοπούλου της γνωστής οικογενείας, δέχτηκε την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου - Δραπετσώνας Φίλιππου Καμπούρη, θέλοντας να προσφέρει τις ιδέες της για την αναμόρφωση της πόλης της.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΣΙΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ: 

Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Νάξο και είναι κόρη του αείμνηστου Βάρδου του Νησιώτικου τραγουδιού και δασκάλου Γιώργου Κονιτόπουλου.

Έχει κάνει μουσικές σπουδές στο Ωδείο Σκαλκώτα.

Με τον πατέρα της Γιώργο Κονιτόπουλο

Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο δίπλα στον πατέρα της. Έκανε μαζί του τρεις δίσκους. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες : Αντώνη Βαρδή, Ελένη Δήμου, Νίκο Νομικό, Ελπίδα, Κατερίνα Κούκα ,Κωνσταντίνα, Ζιγκ Ζαγκ, Οπισθοδρομική κομπανία, Αθηναϊκή Κομπανία, Βίκυ Μοσχολιού, Χαρούλα Λαμπράκη και πολλούς ακόμα..

Δισκογραφικά έχει ερμηνεύσει τραγούδια εκτός του Γ. Κονιτόπουλου, των Α. Βαρδή, Χρ.Νικολόπουλου, Παντελή Θαλασσινού, Γ. Πάριου και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Η μεγάλη της αγάπη όμως από μικρή ήταν το θέατρο και γι αυτό σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Ιάσμου. Το θέατρο αποτελεί ένα εργαλείο που βοηθάει στην έκφραση, την επικοινωνία και την ευαισθητοποίηση.

Περαιτέρω, η δίψα της για γνώση της ανθρώπινης ψυχής την οδήγησε να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια ψυχολογίας.

Είναι παντρεμένη και έχει ένα γιο.

Με τον γιο της Γιώργο Γαμπιεράκη

Η υποψήφια δήλωσε: 

«Η πόλη μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων μας, αυτό να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πόλη μας χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.Όλοι μαζί, δίπλα στο Φίλιππο Καμπούρη θα πετύχουμε το στόχο, ώστε ο δήμος μας στις επερχόμενες εκλογές να αλλάξει χέρια.

Αντίστοιχα και εγώ θα να συμβάλλω με όλες τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση της πόλης μας, με ειλικρίνεια, νέες ιδέες-προτάσεις, όρεξη για δουλειά και διάθεση για μια πόλη ανθρώπινη προς τους πολίτες μας.

Πίστη μου είναι ότι ο Πολιτισμός, η Παιδεία και η Πολιτιστική μας κληρονομιά. Γι αυτό θα στηρίξω αμέριστα κάθε θεματική δράση που προάγει τον Πολιτισμό και συμβάλλει στην προβολή της πόλης του Κερατσινίου.

Νιώθοντας την τιμή και την ευθύνη, ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και ζητώ την ψήφο σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές»