ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Νίκο Βλαχάκο και το συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο»

- Ο Δημήτρης Φάκης είναι καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Δημήτρης Φάκης αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου να συμπεριληφθεί στο συνδυασμό του «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο». 

Θέλει να αγωνιστεί μαζί του ώστε ο Πειραιάς να αναβαθμιστεί και να αποκτήσει την όψη που του αρμόζει.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΚΗΣ: 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνδρο, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στον Πειραιά, όπου ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται τα τελευταία  χρόνια.

Αποφοίτησε από το Ζάννειο Πρότυπο Λύκειο Πειραιά.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών στη Φυσικομαθητική Σχολή του τμήματος Φυσικής, ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Μηχανική του Τμήματος Σχολής Εφαρμοσμένων και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του λαμβάνοντας Διδακτορικό Δίπλωμα από το  Τμήμα Σχολής Εφαρμοσμένων και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π.

Εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε Λύκειο του Πειραιά. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Λαογραφικού Μουσείου Συνετίου Άνδρου και μέλος σε Συλλόγους που άπτονται της Λαογραφικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Άνδρου αλλά και της επιστημονικής ενασχόλησής του.

Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ), όπου έχει διατελέσει επί τέσσερα έτη Ειδικός Γραμματέας. Είναι επίσης ενεργό μέλος της Ελληνικής Αστρονομικής Εταιρείας (ΕΛΑΣΕΤ), όπου συμμετέχει ως ομιλητής σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και πρωτότυπες εργασίες του έχουν  δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Ο υποψήφιος δήλωσε: «Η τιμητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου κ. Βλαχάκου να συμμετέχω ως υπ. Δημοτικός Σύμβουλος στο συνδυασμό "Πειραιάς Πόλη Πρότυπο", έγινε αμέσως αποδεχτή και με γνώμονα τις κοινές μας ανησυχίες για τη πόλη που ζούμε και αγαπάμε.

Από την πλευρά μου ευελπιστώ με τις ταπεινές μου δυνάμεις να συνδράμω με θετικό πρόσημο στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν τον Πειραιά. Θεωρώ και εκτιμώ ότι μέσα από εποικοδομητικό διάλογο με τους πολίτες, τους φορείς και βεβαίως όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, μπορούμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε για αυτό που μας ενώνει. Τον Πειραιά!

Είναι ίσως η μόνη περίπτωσή που τα πολλά λογία μπορούν να έχουν παραγωγικό αποτέλεσμα.»