ΧΡΗΣΤΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Λαγουδάκο και το συνδυασμό «Πέραμα όλοι μαζί»

- Ο Χρήστος- Νίκος Παπαφωτίου είναι ελεύθερος επαγγελματίας

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Χρήστος-Νίκος Παπαφωτίου εμπιστεύεται πολύ τον όρο της δημιουργικότητας και του ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας πάντα με γνώμονα το καλό.

Δήλωσε για υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Γιάννη Λαγουδάκο και το συνδυασμό «Πέραμα όλοι μαζί» για να προσφέρει ενεργά τις υπηρεσίες του για ένα καλύτερο Πέραμα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ: 

Είναι γεννημένος την 01/07/1994 στην Αθήνα και μεγαλωμένος στο Πέραμα.

Σαν μαθητής φοίτησε στο 2ο γυμνάσιο Περάματος και στο 2ο Λύκειο Περάματος από όπου και αποφοίτησε.

Σπούδασε λογιστική και πληροφορική στον Πειραιά.

Είναι ένας φιλόδοξος νέος με βλέψεις και όνειρα για τον τόπο που ζει και έχει μεγαλώσει . Είναι εξοικειωμένος με τον τομέα της τεχνολογίας τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο μιας και έχει εργαστεί ως Ειδικός τεχνολογίας για αρκετές ναυτιλιακές εταιρείες.

Πρόκειται για έναν ελεύθερο επαγγελματία που εργάζεται ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος προσώπων & επιχειρήσεων.

Είναι ένα παιδί που έχει γαλουχηθεί μέσα από τα σπλάχνα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Περάματος και από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι καθηγητής κατήχησης στο κατώτερο τμήμα της ενορίας .

Το 2012 εντάσσεται στην ΟΝΝΕΔ και αρχίζει να ασχολείται με τα κοινά ενώ παράλληλα την ίδια χρονιά δημιουργεί με άλλους 5 νέους πολιτιστικό σύλλογο στο χωριό από όπου και κατάγεται κατά το ήμισυ.

Το πολιτικό του προφίλ ξεκίνησε να διαμορφώνεται από το 2013 όπου και εκλέγεται πρόεδρος φοιτητών επί 4 συνεχόμενα έτη . Το 2019 αποφάσισε να πολιτευτεί πρώτη φορά στην ζωή του με τον Γιάννη Λαγουδάκο και τον συνδυασμό «Πέραμα Όλοι Μαζί» .