ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ: Συνάντηση με τη διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

- Δείτε τι συζήτησαν στη συνάντησή τους

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 4 Απριλίου 2019, επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο», ιατρός, κ. Νικόλαος Βλαχάκος στα πλαίσια των επαφών του με τους επιστημονικούς φορείς της πόλης.

Ο κ. Βλαχάκος συνοδευόταν από τους δικηγόρους Πειραιά και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του κ.κ. Νικόλαο Μπιλίρη, μέλος Δ.Σ. του ΔΣΠ, Βασιλική Πλάκα, Κωνσταντίνο Μπανταβάνη και Ευσταθία (Εβίτα) Κουστένη.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματογιάννης, οι Αντιπρόεδροι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Γιώργος Καραμιζάρης, ο Γεν. Γραμματέας, Χρήστος Πλ. Ηλιάδης, ο Σύμβουλος-Ταμίας, Λάζαρος Γιατράκος και οι Σύμβουλοι Γιώργος Καρατζάς, Γιώργος Μιχαηλίδης και Πολυχρόνης Περιβολάρης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣΠ ενημέρωσε τον κ. Βλαχάκο για την πορεία της ολοκλήρωσης της κατασκευής του νέου δικαστικού μεγάρου στο κτήριο της πρώην Ραλλείου Σχολής, καθώς και για ζητήματα που αφορούν αφενός μεν το δικηγορικό λειτούργημα αφετέρου ζητήματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, μια και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά εκτός από συνδικαλιστικός φορέας είναι και φορέας κοινωνικού σκοπού.

Ο κ. Βλαχάκος τάχθηκε υπέρ της μετεγκατάστασης των δικαστηρίων Πειραιά στο κτήριο της πρώην Ραλλείου Σχολής και δήλωσε ότι και αυτός από πλευράς του θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια του ΔΣΠ να ολοκληρωθεί η αποπεράτωση της Ραλλείου και να μετεγκατασταθούν επιτέλους τα Δικαστήρια του Πειραιά από το κτήριο της Σκουζέ.

Επίσης, ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά στις προτεραιότητες του προγράμματός του το οποίο θα βασίζεται στο τρίπτυχο δημοτική αρχή-εργαζόμενοι-πολίτες.

Κύριο μέλημά του θα είναι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, οι χώροι στάθμευσης, η πάταξη του παρεμπορίου, οι συχνές περιπολίες της Αστυνομίας σ’ όλες τις γειτονιές του Πειραιά για την πάταξη της εγκληματικότητας και την τόνωση της ασφάλειας στους πολίτες.

Επίσης, τάχθηκε κατά της επέκτασης του προβλήτα της κρουαζιέρας στην Πειραϊκή και της απόφασης του ΚΑΣ να χαρακτηρίσει αρχαιολογικό χώρο ένα μεγάλο μέρος της περιοχής της πόλης του Πειραιά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΠ, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Βλαχάκο και του ζήτησαν να είναι αρωγός στις προσπάθειες του ΔΣΠ στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη του Πειραιά.

Ο κ. Βλαχάκος, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης του ΔΣΠ για την εποικοδομητική συνάντησή τους στα γραφεία του Συλλόγου και την ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων και δήλωσε ότι θα έχει συνεχή επαφή και συνεργασία με τον ΔΣΠ.