Ο γιος του Πλούταρχου πήγε στο Ναυτικό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Tο μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέει η λαϊκή ρήση και στην περίπτωση του Γιάννη Πλούταρχου και του γιου του επαληθεύεται πλήρως.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά (δύο αγόρια και τρία κορίτσια), δημιουργώντας μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια. Ο 19χρονος γιος τους, Γιώργος, εκτός από την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον πατέρα του, έχει κληρονομήσει και το καλλιτεχνικό του χάρισμα. Όσες φορές έχει βρεθεί στο πλευρό τού πατέρα του στην πίστα, έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εκτίμηση του κοινού.

Αν και τα πέντε παιδιά της οικογένειας Κακοσαίου (όπως είναι το πραγματικό όνομα του Γιάννη Πλούταρχου) έχουν μεγάλη αγάπη για τη μουσική, αφού έχουν μεγαλώσει σε ένα σπίτι πλημμυρισμένο από μελωδίες, ο Γιώργος έχει ξεχωρίσει και μάλιστα βαδίζει ήδη στα βήματα του πατέρα του. Και μπορεί εκείνος να περνά ατελείωτες ώρες στο στούντιο συνθέτοντας νέα τραγούδια, ο γιος του όμως αυτό το διάστημα έχει κληθεί να εκπληρώσει μια άλλη υποχρέωση: Από τον περασμένο Ιανουάριο ο Γιώργος υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι γονείς αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τον γιο τους, ο οποίος έφυγε από το πατρικό του στη Γλυφάδα, αρχικά για τον Πόρο. Εκεί παρέμεινε μέχρι να ορκιστεί και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στον Σκαραμαγκά, όπου συνεχίζει τη θητεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο Γιώργος Κακοσαίος ανυπομονεί να ολοκληρώσει τη θητεία του για να ξεκινήσει την επαγγελματική πορεία του στο πεντάγραμμο.

Η αγάπη του για τη μουσική, σύμφωνα με τη Realnews, παραμένει άσβεστη και σε κάθε άδεια που παίρνει από τον Στρατό δεν σταματά να παίζει κιθάρα και να τραγουδά είτε μελωδίες δικές του είτε αγαπημένα τραγούδια του πατέρα του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr