Γιάννης Μοσχοβάκος: Ο Πρόεδρος των έργων σε Χατζηκυριάκειο και Πειραϊκή (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Ο υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά και τ. Πρόεδρος της Α’ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Γιάννης Μοσχοβάκος σε συνεχή δράση για τον Πειραιά 

- Δείτε τα έργα του Γιάννη Μοσχοβάκου

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Όσα χρόνια και αν περάσουν, η ενασχόληση με τα κοινά και η προσφορά ορισμένων τοπικών αρχόντων είναι αυτά που αναγνωρίζονται και μένουν χαραγμένα στη μνήμη των πολιτών. Ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει για το έργο του στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά είναι ο Γιάννης Μοσχοβάκος, εκ νέου υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό του Νίκου Βλαχάκου, «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο».

Ο Γιάννης Μοσχοβάκος έχει συμμετάσχει στο παρελθόν ως Πρόεδρος Α' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά στην υλοποίηση σημαντικών έργων που αναβάθμισαν καθοριστικά τη Λεωφόρο Χατζηκυριακού καθώς και την Πειραϊκή.

Στην συμβολή των οδών Χατζηκυριακού και Κανάρη ο Γιάννης Μοσχοβάκος μαζί με τον τ. Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και με άλλους συνεργάτες δημιούργησαν μια πανέμορφη παιδική χαρά σε έναν εγκαταλελειμμένο χώρο και χάρισαν πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Στην Πειραϊκή, στο επί 25 χρόνια ανεκμετάλλευτο οικόπεδο απέναντι από το 54ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά μπήκαν οι βάσεις για ένα σημαντικό έργο. Το πάρκο που δημιουργήθηκε εκεί αναβάθμισε ριζικά την περιοχή και έδωσε πνοή αισιοδοξίας στους κατοίκους.

Ο Γιάννης Μοσχοβάκος είχε ευχαριστήσει τον τ. τον Δήμαρχο, Βασίλη Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους συνεργάτες για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση του έργου.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

Οι συνδημότες του φυσικά αναγνωρίζουν αυτή του την προσφορά και τον εκλέγουν επί 9 συναπτά έτη στην Α' Δημοτική Κοινότητα Πειραιά. Έχοντας το ίδιο πάθος, θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη του, ώστε ο Πειραιάς να γίνει «Πόλη- Πρότυπο».