Τρεις κι ο κούκος σε ομιλία του Νίκου Μπελαβίλα – Στήριξε ανοιχτά τον Πέτρο Κόκκαλη

– Ο «αριστερός» υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά στήριξε ανοιχτά τον Πέτρο Κόκκαλη

– Ο Νίκος Μπελαβίλας έστειλε δελτίο τύπου που μιλούσε για συγκέντρωση δεκάδων Πειραιωτών… χωρίς φωτογραφία του «πλήθους»

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Στον Πειραιά και ενόψει των Δημοτικών Εκλογών 2019 ζούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Ο «αριστερός» Καθηγητής Μπελαβίλας ταυτίζεται ευθέως με τον «εκπρόσωπο του κεφαλαίου» Πέτρο Κόκκαλη – ταυτισμένος απόλυτα με τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας μάλιστα και δελτίο τύπου στο οποίο εκφράζεται δημόσια αυτή η στήριξη!

Το δελτίο τύπου του συνδυασμού του Νίκου Μπελαβίλα εστάλη με αφορμή την προεκλογική ομιλία του σε δήθεν δεκάδες Πειραιώτες… Βέβαια το δελτίο τύπου συνοδεύεται μόνο από μια φωτογραφία του κ. Μπελαβίλα και ουδεμία από το «πλήθος Πειραιωτών»!

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με την εκκλησία… ουδέν σχόλιον!

Ως επιστέγασμα η αναφορά στο δελτίο τύπου ότι απομένουν μέχρι τις εκλογές περίπου 100 μέρες… Μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει στο Δημοτικό ο συντάκτης του και να ξεκινήσει τις πράξεις από την αρχή!

Ο πρώτος γύρος των εκλογών έχει οριστεί για τις 26 Μαΐου, ούτε 70 μέρες δηλαδή από σήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με δεκάδες Πειραιώτες βρέθηκε σε γνωστό καφέ της Τερψιθέας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας παρουσιάζοντας σημεία του προγράμματος του «Πειραιάς για Όλους» και συζητώντας για τα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα της πόλης.

Στην συζήτηση που διήρκησε περίπου δύο ώρες αναπτύχθηκαν δεκάδες θέματα που αφορούν την πόλη, από τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι την περίθαλψη και την αλληλεγγύη.

Στον χαιρετισμό του, ο Νίκος Μπελαβίλας εκμεταλλευόμενος την παρουσία της υποψήφιας δημάρχου Καλαμάτας Τόνιας Κουζή η οποία δεν στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως ο «Πειραιάς για Όλους» στηρίζεται από πολλούς φορείς και κινήσεις. «Να ξεκαθαρίσουμε τι είμαστε εμείς. Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά θα μπορούσε και να μην μας στηρίζει. Ευχαριστούμε πολύ που μας στηρίζουν ομάδες μεγάλες αλλά έχουμε αποδείξει πως λειτουργούμε και χωρίς στήριξη. Και έχουμε αποδείξει πως μένουμε πιστοί στις αρχές μας χωρίς να βάλουμε νερό στο κρασί μας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά είπε πως οι 100 πρώτες μέρες αφιερώθηκαν σε επαφές με φορείς και προσωπικότητες της πόλης, ώστε να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις αρχές του συνδυασμού. Οι επόμενες περίπου 100 μέρες μέχρι τις εκλογές είναι μάχη για τον δήμο μαζί με τους δημότες.

Ο Νίκος Μπελαβίλας σχολιάζοντας την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη σημείωσε πως «συντεταγμένοι ο υπάλληλος του κ. Μαρινάκη, δήμαρχος Πειραιά και οι δημοτικοί σύμβουλοι βρίζουν τον πρώτο αντιδήμαρχο και αδελφικό φίλο του Γιάννη Μώραλη. Και τον διαγράφουν με μια μονοκονδυλιά λέγοντας ότι η πολιτική της δημοτικής αρχής είναι πολιτική εναντίον των κυβερνητικών επιλογών.»

Ο Νίκος Μπελαβίλας μιλώντας για την σχέση με την Εκκλησία εξήγησε πως αυτή είναι ειλικρινής και υπάρχει κοινός τόπος για συνεργασία.

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Μπελαβίλας με στενή του συνεργάτιδα μέχρι αργά σε μαγαζί του Πειραιά (ΦΩΤΟ)