Ο Αντώνης Σαμαράς φέρνει τη ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 στον Πειραιά… με πράξεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει τη ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 στον Πειραιά... με πράξεις!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.grο Αντώνης Σαμαράς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προτίθεται να ορίσει έναν-μία Υπουργό ως υπεύθυνο για την πρόοδο των εργασιών, προκειμένου να ξεπεραστούν το ταχύτερο δυνατό όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.


Όπως πρώτο το Piraeuspress.gr σας είχε ενημερώσει, πρόκειται για ένα τεράστιο έργο που θα αλλάξει την όψη του ευρύτερου Πειραιά, αλλά και την καθημερινότητα των Πειραιωτών, καθώς θα ''γεννηθούν'' χιλιάδες θέσεις εργασίας άμεσης ή έμμεσης απασχόλησης.

Τα επικρατέστερα ονόματα υπουργών για την ανάληψη των καθηκόντων του πρότζεκτ ''ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 στον Πειραιά'' είναι αυτά των Άντζελας Γκερέκου και Όλγας Κεφαλογιάννη.


ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Με βάση τα όσα πληροφορούμαστε υπάρχουν ήδη 2-3 μεγάλοι επενδυτές που είναι διατεθειμένοι να ρίξουν ζεστό χρήμα στην Ελλάδα και στον Πειραιά για μια πίστα ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1.

Όπως παρουσιάζεται και στο business plan η απόσβεση της επένδυσης υπολογίζεται κοντά στα 10 χρόνια, χρόνος ρεκόρ για ένα τόσο μεγάλο έργο. Γεγονός που μεγιστοποιεί το επιχειρηματικό ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με τη ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό το λιμάνι του Πειραιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: