Βίντεο και φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση στο Πέραμα

Ταυτοποίηθηκαν και αναγνωρίστηκαν έξι δράστες για την επίθεση σε βάρος μελών του ΚΚΕ. 

Παλιός γνώριμος των Αρχών ο ένας δράστης. Είχε συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση σε βάρος αλλοδαπού

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία βίντεο και φωτογραφίες από την αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Περάματος, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που κρύβονται πίσω από την επίθεση σε βάρος μελών του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης 24 άτομα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, προκειμένου να εξετασθεί η τυχόν συμμετοχή τους στην επίθεση, από την οποία τραυματίστηκαν οχτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν ήδη ταυτοποιηθεί έξι δράστες, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από τα θύματα αλλά και από αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στα σπίτια τους αλλά σε στέκια που συχνάζουν στην περιοχή, ωστόσο, μέχρι στιγμής παραμένουν άφαντοι. Ένας από τους δράστες, μέλος της Χρυσής Αυγής, έχει απασχολήσει τις Αρχές, καθώς έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επίθεση που πραγματοποίησε μαζί με άλλα πέντε άτομα σε Αιγύπτιο.

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα όταν 30 μέλη της ΚΝΕ, τα οποία τοιχοκολλούσαν αφίσες στην λεωφόρο Δημοκρατίας δέχτηκαν επίθεση με λοστούς και καδρόνια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ εξ αυτών.

Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα.{YouTube}0Xga-whxNzc{/YouTube}


Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μέλη του ΚΚΕ

ΠΕΡΑΜΑ: Ταυτοποιήθηκαν πέντε δράστες της επίθεσης μελών του ΚΚΕ