ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με Εντινγκά και Γιαταμπαρέ κόντρα στην Ξάνθη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη, με τον Μίτσελ να παίρνει μαζί του και τους Ντέλβιν Εντινγκά και Σαμπού Γιαταμπαρέ οι οποίοι αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα».

Σύμφωνα με τις τελευταίες προπονήσεις και όσα έχει πει στους ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ, να έχουν στο μυαλό τους πρώτα το ματς με την Ξάνθη και μετά την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα περίμενε κανείς να πάρει… όλα του τα όπλα κόντρα στους Ακρίτες. Ωστόσο, οι υποχρεώσεις ποδοσφαιριστών με τα αντιπροσωπευτικά του συγκροτήματα αναγκάζει τον Ισπανό τεχνικό να δώσει «ανάσες» σε ορισμένους εξ αυτών, έχοντας πάντως τους δυο νεοαποκτηθέντες στη 19άδα!

Τόσο ο Σαμπού Γιαταμπαρέ όσο και ο Ντελβίν Εντινγκά μπήκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού, κάτι που δεν συνέβη με τους Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, που προπονούνται κανονικά, αλλά και με τους Κάμπελ, Κάρολ και Σιόβα!

Εκτός έμεινε κι ο Μάρκο Σέποβιτς, όπως και οι Κάρολ, Κοντρέρας και Γιαννιώτης, ενώ δεδομένα δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί ο Μιγκέλ Τόρες που συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά.

Από εκεί και πέρα, πριν ανακοινωθεί η αποστολή, υπήρξε και προπόνηση για τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Μίτσελ έδωσε ξανά έμφαση στην τακτική, μέσα από το οικογενειακό διπλό κι από αρκετές εκτελέσεις στημένων φάσεων. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ισπανός τεχνικός έκανε γνωστούς τους 19 που θα έχει μαζί του στο ματς με την Ξάνθη και οι οποίοι θα βρεθούν το πρωί του Σαββάτου στου Ρέντη για χαλάρωμα πριν το ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Βάις, Γιαταμπαρέ.