Τρόμος στο Πέραμα: Άγνωστοι εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο και έδεσαν με καλώδιο τον ιδιοκτήτη – Πήραν μέχρι και χρυσές λίρες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τρόμος για υπάλληλο και ηλικιωμένο ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στο Πέραμα, δυο δράστες τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδιο σε χέρια και πόδια και έκλεψαν χρήματα και χρυσές λίρες.

Στις 20:45 το βράδυ της Δευτέρας(16/10) δυο δράστες, ένας εκ των οποίων είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του, εισέβαλαν σε ζαχαροπλαστείο επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου στο Πέραμα και με χρήση βίας, ακινητοποίησαν την 45χρονη υπάλληλο και τον 88 ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στη συνέχεια, έδεσαν τα χέρια των θυμάτων τους με καλώδιο για να μην μπορούν να κινηθουν και από εσωτερική σκάλα, ανέβηκαν στον 1ο όροφο που βρίσκεται το σπίτι του 88χρονου.

Όπως αναφέρει το Lawandorder.gr, οι δράστες ερεύνησαν όλους τους χώρπυς της οικείας και εντόπισαν χρήματα καθώς και χρυσές λίρες.

Λίγη ώρα αργότερα τα θύματα κατάφεραν να απελευθερωθούν και να καλέσουν την αστυνομία, με στελέχη της ασφάλειας να αναζητούν τους δράστες.