Ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης υποψήφιος σε Νίκαια – Ρέντη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έσκασε βόμβα μεγατόνων στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη με την είδηση της υποψηφιότητας του κορυφαίου Νικαιώτη οργανοπαίχτη Μανώλη Καραντίνη!

Ο Μανώλης Καραντίνης μάλιστα προχώρησε και σε ανάρτησή του που ενημερώνει τους φίλους του για αυτή του την απόφαση!

Πιο συγκεκριμένα, ο άσσος του μπουζουκιού θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας - Ρέντη με το συνδυασμό του καλού του φίλου και υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Μαραγκάκη!

Στόχος του όπως αναφέρει και ο ίδιος να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε, να τιμήσει τους Έλληνες της προσφυγιάς και να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του πολιτισμού.

Εκλογικά τώρα, πρόκειται για μια πολλή δυνατή υποψηφιότητα και λόγω της αναγνωρισιμότητάς του και λόγω των γνωριμιών του με σχεδόν το σύνολο των κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, που αναμένεται να κάνει τη διαφορά τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές!

Η υποψηφιότητα Καραντίνη ταφόπλακα για Λιντζέρη

Μάλιστα όπως ανέφερε και ένας από τους πλέον έμπειρους και επιτυχημένους αυτοδιοικητικούς της Νίκαιας στο PP, «η υποψηφιότητα Καραντίνη στο πλευρό του Κώστα Μαραγκάκη, βάζει ταφόπλακα στα όνειρα του Λιντζέρη και ενισχύει ακόμα περισσότερο το ήδη ισχυρό ρεύμα Μαραγκάκη, με εφικτό στόχο την επικράτηση από την πρώτη Κυριακή!»

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του Μανώλη Καραντίνη για την υποψηφιότητά του

Αγαπητές φίλες και φίλοι, λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω,πως αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νίκαιας -Αγίου Ιωάννη Ρέντη,με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών δίπλα στον κύριο Κωνσταντίνο Μαραγκάκη.
Οι λόγοι της απόφασης μου είναι αρκετοί.
Πρωτίστως διότι αγαπώ τον τόπο μου όπως κι εσείς, διότι εδώ δημιούργησαν και με ανέθρεψαν οι Μικρασιάτες πρόγονοι μου.Μια γενιά ανθρώπων που ουσιαστικά ίδρυσε αυτό το σπουδαίο και ιστορικό Δήμο των αγώνων κατά των κατακτητών, της μουσικής,του αθλητισμού και γενικότερα του πολιτισμού.
Έτσι, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα, τις αγωνίες και τους αγώνες των συμπολιτών μου.Γνωριζω τα θέλω τους για μια πόλη σύγχρονη που όμως δεν πρέπει να χάσει το χαρακτήρα της.
Δεν ακυρώνω και δεν αρνούμαι κανένα προηγούμενο φίλο για τους αγώνες που έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο,ο καθένας στο διάβα του χρόνου έβαλε τον κόπο του και το χρόνο του.Ομως στη ζωή μου έχω ως κανόνα πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Μπορούμε ακόμα καλύτερα ενωμένοι με κοινό όραμα, χωρίς να διαχωρίζουμε τους ανθρώπους από διαφορετικότητες κομματικές ή κοινωνικές, πόσο μάλλον σε κάτι που αφορά το Δήμο μας.
Ο τρίτος λόγος είναι η εμπιστοσύνη που δείχνω στο πρόσωπο του φίλου και υποψηφίου Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαραγκάκη.Μας ενώνουν κοινά όνειρα και φιλοδοξίες για τους συμπολίτες μας.Για τη νεολαία που είναι το πιο παραγωγικό μας κοινωνικό κομμάτι, για τους πολύτεκνους που βάζουν πλάτη στο δημογραφικό,για τις μητέρες που παλεύουν όσο κανείς αλλά και για τους ηλικιωμένους που έδωσαν αγώνες για να τα βρούμε όλα εμείς σήμερα.
Χρέος μας να τα προοδεύσουμε,να τα προχωρήσουμε και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης.
Ως Μανώλης Καραντίνης, θα σταθώ επίσης στο πολιτιστικό τομέα της πόλης.Ο πολιτισμός είναι κάτι που αγαπώ, κάτι που γνωρίζω καλά και κάτι το οποίο βιοπορίζομαι εδώ και χρόνια.
Αποσκοπώ στη συνεργασία των Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων του Δήμου μας που δίνουν αγώνες τους οποίους γνωρίζω καλά και σε ένα Δήμο πρότυπο, αντάξιο της βαριάς πολιτιστικής και πολιτισμικής ιστορίας του.
Τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι τιμή μου να με επιλέξετε.
Θέλω να ευχηθώ καλό αγώνα στους συνυποψηφίους μου και φυσικά στους ανθρώπους κάθε παράταξης.Ετσι κι αλλιώς αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν,αν και δεν νομίζω ότι μας χωρίζει κάτι.
Σας εύχομαι Καλό Δεκαπενταύγουστο και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση
Μανώλης Α.Καραντίνης

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 – Δήμος Νίκαιας – Ρέντη: Σφίγγει εκατοντάδες χέρια καθημερινά ο Μαραγκάκης! (φωτο)