Ο γιατρός Κώστας Μαραγκάκης υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος τα τελευταία χρόνια

- Με τη στήριξη του απερχόμενου κραταιού Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη

- Ο Κώστας Μαραγκάκης είναι το φαβορί για επόμενος Δήμαρχος Νίκαιας σύμφωνα με κρυφές δημοσκοπήσεις

Αλλαγή σελίδας ετοιμάζεται στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ιωακειμίδη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Piraeus Press ο Γιώργος Ιωακειμίδης θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον Γιώργο Πατούλη!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει όμως το πολιτικό πεδίο που δημιουργείται πλέον στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη με τους πρώτους υποψήφιους να ανακοινώνουν επίσημα την κάθοδό τους.

Μεταξύ αυτών και ο πολύ έμπειρος - παρά το νεαρό της ηλικίας του - γιατρός και Αντιδήμαρχος Νίκαιας Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς πρωτιές σε σταυρούς προτίμησης κατά τις τελευταίες 2 εκλογικές αναμετρήσεις.

Στενός συνεργάτης του Γιώργου Ιωακειμίδη με σημαντικό έργο στις θέσεις ευθύνης που του έχουν ανατεθεί.

Ο Κώστας Μαραγκάκης είναι ιδιαίτερα αγαπητός και αποδεκτός από όλα τα πολιτικά ρεύματα, άνθρωπος ήπιων τόνων, ιδιαίτερα ικανός και αποτελεσματικός.

Έχει εξαιρετικά καλές σχέσεις με την Εκκλησία, ενώ ως ιατρός ορθοπεδικός έχει σημαντική παρουσία στην υγειονομική κοινότητα του Πειραιά, μετέχοντας, στο ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου, καθώς εκλέγεται πάντα στις πρώτες θέσεις, αλλά και από τη θέση του Προέδρου του Κέντρου Υγείας Νίκαιας τα τελευταία χρόνια.

Με τις «ευλογίες Ιωακειμίδη» η υποψηφιότητα Μαραγκάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP ο Κώστας Μαραγκάκης έχει εξασφαλίσει τη στήριξη του απερχόμενου ισχυρού Δημάρχου Γιώργου Ιωακειμίδη, ο οποίος στα μάτια του Αντιδημάρχου του βλέπει έναν άξιο συνεχιστή του έργου του.

Μάλιστα ήδη αρκετά από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού Ιωακειμίδη, έχουν δηλώσει τη στήριξή τους στον Κώστα Μαραγκάκη, συνδράμοντας καθοριστικά στην κατάρτιση ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου.

Τι δείχνουν οι πρώτες μετρήσεις!

Για τον μεγαλύτερο Δήμο της Β Πειραιά ήδη έχουν διενεργηθεί οι πρώτες κρυφές μετρήσεις, σχετικά με τη δημοφιλία αυτοδιοικητικών στελεχών.

Μάλιστα, αυτά τα αποτελέσματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην «επιλογή» Μαραγκάκη, καθώς βρισκόταν σταθερά στην κορυφή της προτίμησης των Δημοτών!

Οι πρώτες κρυφές μετρήσεις είναι τόσο ενθαρρυντικές για το εγχείρημα Μαραγκάκη, ώστε δεν αποκλείεται - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και μιας νέας « δυνατής» υποψηφιότητας - να υπάρξει Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη.

Βέβαια υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι τις κάλπες των Δημοτικών Εκλογών και ως γνωστόν, στον Μαραθώνιο κερδίζει όποιος έχει περισσότερη υπομονή και καλύτερη στρατηγική!

Μείνετε συντονισμένοι στο PP για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τις κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές και στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη!