ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Συγκεντρώθηκαν 3 τόνοι τροφίμων για το πρόγραμμα «ΣτηρίΖΩ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγωνιστικότητας  οι Πρόσκοποι του 8ου Συστήματος κάλεσαν όλους τους κατοίκους του Κορυδαλλού να συμμετάσχουν στην προσπάθεια συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του προγράμματος Στηρί-ΖΩ των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου για δυο Σαββατοκύριακα έξω από super markets της πόλης.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε τα δυο τελευταία Σαββατοκύριακα 6-7 και 13-14-15 Δεκεμβρίου στα καταστήματα τροφίμων στην κεντρική πλατεία Μέμου και στα Κανάρια.

Η ανταπόκριση του κόσμου, αλλά και των εργαζομένων στα καταστήματα, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 3 τόνοι τρόφιμα! 

Στην είσοδο βρισκόταν το 8ο Σύστημα Προσκόπων, καλώντας τους κατοίκους, μαζί με τις αγορές του να προμηθευτούν βασικά είδη, που έχει ανάγκη η Τράπεζα Τροφίμων και το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, το Κοινωνικό Μαγειρείο και η δράση Άμεσης Στήριξης Αστέγων και Απόρων αποτελούν τις αιχμές του προγράμματος Στηρί-ΖΩ και λειτουργούν στο Κέντρο Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Ξενοφώντος και Πελοπίδα, στην  πλατεία Μέμου.