Σοκάρει με τις δηλώσεις του ο πατέρας του παιδόφιλου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απόφοιτος σχολής ηλεκτρονικών και προϊστάμενος σε κατάστημα τηλεπικοινωνιών επί 16 συναπτά χρόνια ήταν ο παιδόφιλος με το βαν που συνελήφθη χθες.

Ο δράκος του Περιστερίου

Ο Φίλιππος Λεβέντος, ο «δράκος» του Περιστερίου, βρήκε διέξοδο στην οικογενειακή επιχείρηση ψιλικών που άνοιξε πριν από περίπου δύο χρόνια με τους γονείς του. Ο 40χρονος παιδεραστής με το βαν συνελήφθη τη στιγμή που είχε μόλις εντοπίσει το επόμενο θύμα του, το λεπτό δηλαδή που επιβίβαζε στο βαν του έναν 13χρονο με σκοπό να τον βιάσει.

Ο 40χρονος είχε πλησιάσει τον ανήλικο μέσω Facebook και τον έπεισε να συναντηθούν στην Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τις διεστραμμένες ορέξεις του. Ο παιδεραστής διέμενε στο Περιστέρι, ακριβώς πάνω από το κατάστημα ψιλικών επί της οδού Κηπουπόλεως που διατηρούσε με τους γονείς του.

Στο μαγαζί πλέον δεν πατάει ψυχή

«Ήταν πωλητής. Δεν είχε ακουστεί κάτι για αυτόν. Δεν θα τον είχαν διώξει αν είχαν υποψίες για το παραμικρό; Όταν του μείωσαν τον μισθό, αναγκάστηκε να παραιτηθεί και ανοίξαμε αυτή την οικογενειακή επιχείρηση. Έδειχνε ευχαριστημένος», δηλώνει ο πατέρας του Γιάννης όπως διαβάζουμε στο iefimerida.

Και προσθέτει: «Έχουμε αρρωστήσει όλοι. Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι στη ΓΑΔΑ με τη μητέρα του και η γειτονιά μάς κουτσομπολεύει. Στο μαγαζί πλέον δεν πατάει ψυχή. Καταστραφήκαμε».

«Είναι ψέματα. Αν είναι δυνατόν. Διαβάζω για τον διάλογο που είχε με 12χρονο στα Πετράλωνα και για το βιασμό 14χρονης. Δεν πιστεύω τίποτα», συμπλήρωσε ο πατέρας του 40χρονου.

Μάλιστα, δηλώνει άγνοια για την πρωτοφανή δράση του γιου του: «Βλέπω φωτογραφίες στα κανάλια με το φορτηγάκι του, αλλά δεν καταλαβαίνει κανείς ότι τα χαρτόνια και τα καλύμματα στο πίσω μέρος τα χρειάζεται για τη δουλειά του. Λόγω του μίνι μάρκετ που διαθέτουμε, μεταφέρει συχνά τρόφιμα και δεν ήθελε να λερώσει το αυτοκίνητο. Αυτό ξέρω εγώ».

Και συμπληρώνει για το προφίλ του γιου του: «Αν ρωτήσεις όλη τη γειτονιά, θα σου πουν πως ο γιος μου είναι δουλευταράς και όχι εγκληματίας. Όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Απορώ ποια χρονική στιγμή γίνονταν όλα αυτά, αφού δούλευε 15 ώρες την ημέρα. Αλήθεια, πότε προλάβαινε να βιάσει κιόλας;».

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία σοκ στο facebook για τον παιδόφιλο του Κορυδαλλού! (Φωτο)

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Συνελήφθη επ' αυτοφώρω ο παιδόφιλος με το βαν!

Ο 40χρονος παιδεραστής είχε μέχρι και 5 ραντεβού την ημέρα με παιδιά - Πως εκδικήθηκε ένα κοριτσάκι

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον 40χρονο παιδόφιλο που συνελήφθη στον Κορυδαλλό!

Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Κορυδαλλού (φωτο)