Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Κορυδαλλού (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στη δημοσιότητα έχουν βγει φωτογραφίες με τον παιδόφιλο που συνελήφθη στην πλατεία Ελευτερίας και προφυλακίστηκε μετά την κατάθεσή του.

Από την πλευρά της η Εισαγγελία Πρωτοδικών δίνει εξηγήσεις γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος παρόλο που εδώ και καιρό γίνεται έρευνα, αυτός συνέχιζε την αποτρόπαια δράση του, χωρίς να έχει συλληφθεί.

Η Εισαγγελία δηλώνει ότι ο θόρυβος που ξέσπασε είναι απόλυτος δικαιολογημένος, ωστόσο επιχειρεί να αποσείσει τις οποίες ευθύνες από πάνω της, αν και θα διενεργήσει πειθαρχική έρευνα για τυχόν ευθύνη δικαστικών υπαλλήλων στην εξέλιξη της υπόθεσης αναφέροντας ότι στις 25 Αυγούστου πέρυσι υποβλήθηκε δικογραφία ενώπιόν της για άγνωστο δράστη για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης. Την ίδια κιόλας ημέρα δόθηκε παραγγελία στην Αστυνομία για έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθεί ο δράστης.

Στις 23 Σεπτεμβρίου η δικογραφία γύρισε πίσω στην Εισαγγελία, ζητώντας παραγγελία από δικαστικό λειτουργό, δηλαδή άδεια, για να ελεγχθεί ο δράστης μέσω Facebook. Η παραγγελία εδόθη αυθημερόν. Μετά την έρευνα η δικογραφία διαβιβάστηκε και πάλι στην Εισαγγελία, χωρίς, όπως τονίζει, κάποια επισήμανση ότι πρόκειται για κατεπείγον φάκελο, όπως συνήθως συμβαίνει, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Για τον λόγο αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας και με το δεδομένο ότι δεν καταχωρήθηκε ως κατεπείγουσα για να χρεωθεί απευθείας στον εισαγγελέα που τη χειριζόταν, η δικογραφία έμεινε στον σωρό μαζί με τις υπόλοιπες, ενώ επιπλέον είχε καταχωρηθεί στα κομπιούτερ ως δικογραφία με αγνώστους δράστες.