ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ο παιδόφιλος με το βαν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνελήφθη επ' αυτοφώρω από την αστυνομία ένας 40χρονος άνδρας που είχε επιβιβάσει ανήλικο σε φορτηγάκι με σκοπό να τον αποπλανήσει, στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με στοιχεία,  πρόκειται για ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας.

Εναντίον του 40χρονου είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, έπειτα από τον βιασμό μιας 14χρονης κοπέλας την οποία φέρεται να είχε βιάσει και εγκαταλείψει σε περιοχή της Αθήνας, πριν την βρουν αστυνομικοί.

Ο ίδιος, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, τη στιγμή που συνάντησε 13χρονο με σκοπό να τον αποπλανήσει.

Στο σημείο εντοπίστηκε ο 40χρονος ενώ είχε επιβιβάσει σε ένα κλειστό φορτηγάκι τύπου βαν, ιδιοκτησίας του, τον 13χρονο με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί του. 

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγάκι, το οποίο κατασχέθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί σε ειδική διαμόρφωσή του, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν τοποθετημένα στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρας, αλλά και κατάλληλος φωτισμός.

Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και πλήθος ζαχαρωδών προϊόντων (σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ.).

Διαβάστε επίσης: