Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας – Εκλογές 2023: Δε θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Παναγιώτης Διαλυνάκης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βόμβα έσκασε στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας μετά την απόσυρση από την κούρσα της Δημαρχίας, του δικηγόρου Παναγιώτη Διαλινάκη.

Ο Παναγιώτης Διαλινάκης ήταν και στις εκλογές του 2019 υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας, ουσιαστικά ο μόνος «εκπρόσωπος» της ΝΔ.

Τι είπε στο συνδυασμό του

Σύμφωνα με πληροφορίες του PP ο κ. Διαλινάκης συγκάλεσε σύσκεψη με τους υποψηφίους του συνδυασμού του και τους ανακοίνωσε την απόφαση να μην κατέλθει στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Μάλιστα τόνισε ότι αποδεσμεύονται όλοι και είναι ελεύθεροι να επιλέξουν εάν και με όποιον συνδυασμό επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Οι αναρτήσεις στο Facebook και οι… απειλές

Με δυο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Διαλινάκης ενημέρωσε αρχικά για την απόφαση να αποσύρει την υποψηφιότητά του, ενώ επανήλθε με μια πιο επιθετική ανακοίνωση με «απειλές» για αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν «σεισμό»!

Ποια είναι τώρα η κατάσταση 

Η ζωή όμως συνεχίζεται και όπως ενημερωνόμαστε οι πιο «ισχυροί» του ψηφοδελτίου Διαλινάκη έχουν ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με διάφορους συνδυασμούς και πλέον μένει να δούμε πού θα βρουν «στέγη»!

Πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη, ουσιαστικά μόνος εκπρόσωπος της κεντροδεξιάς παράταξης - αν και με ανεξάρτητο συνδυασμό - παραμένει ο πρώην Διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Τάσος Μύτογλου.

Η Πειραιώς παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις 

Από το στρατηγείο της ΝΔ στην Πειραιώς συνιστούν ψυχραιμία σε όλους τους εμπλεκόμενους με τα Δημοτικά του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας!

Μάλιστα, όπως ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος της Πειραιώς στο PP, «η προσφορά του κ. Διαλινάκη στο κόμμα αναγνωρίζεται, καθώς δεν ξεχνούμε ότι κράτησε ζωντανή την παράταξη σε δύσκολους καιρούς κατά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019».

Κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο «κύκλος» του Παναγιώτη Διαλινάκη στα κοινά δε λαμβάνει πρόωρο τέλος!

Διαβάστε επίσης:

Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά – Εκλογές 2023: «Κλείδωσε η συνεργασία Τζενάρας & Σταύρακα!» (φωτο)