ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ: Συνάντηση με φίλους για τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου – Δραπετσώνας (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Με μεγάλη επιτυχία έγινε η συνάντηση φίλων για τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Νίκο Οικονομάκη 

- Πλήθος φίλων και άλλων υποψηφίων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή τους στον αγώνα του 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Σύναξη φίλων του υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου Οικονομάκη Νίκου - Όλοι μαζί για την νίκη και για μια καλύτερη Πόλη έγινε την Τετάρτη 8 Μαΐου στις 7:35 μ.μ.

Μετά την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου και την κατάθεση του συνδυασμού «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον Γιώργο Τσιρίδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση ομάδας υποψηφίων του συνδυασμού με πολλούς και αγαπητούς του φίλους, οι οποίοι χαιρέτησαν την πρωτοβουλία αυτή δηλώνοντας ότι θα στηρίξουν τον αγώνα  για την νίκη του συνδυασμού «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ" του Γιώργου Τσιρίδη.

Στην συνάντηση είχε την χαρά να παρευρίσκεται μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γ.Τσιρίδη, καθώς και με τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους: Κουράκο Δημήτρη, οδοντίατρος, Αγγελόπουλο Διονύση, Ολυμπιονίκης κωπηλασίας, Κατσουλάκου Μαρία, εκπρόσωπος UNESCO, Δαμίγου Μαίρη, Γαμπιεράκη Κωνσταντίνα, Αβαγιάννη Σταματία.

Επίσης ευχαρίστησε τους αγαπητούς του φίλους , Πέτσα Νίκο, Πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Ίντα Γιώργο, Πρόεδρο εργαζομένων Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας και Γεν. Γραμματέα συλλόγου τρίτεκνων Κερατσινίου - Δραπετσώνας, την Ελένη Διασάκου Πρόεδρο Μανιατών Κερατσινίου - Δραπετσώνας, τον πρώην Αντιδήμαρχο Βαρδαξόγλου Χρήστο, τον υποστράτηγο ε.α. Χασομέρη Νίκο, τον αστυνομικό Διευθυντή ε.α. Ψυχογιό Ανδρέα.

Ακόμη τον πυρονόμο Γεωργακάκη Αχιλλέα, μέλος της ΔΑΚΕ πυροσβεστικής, τον πυρονόμο Γρυπαίο Αναστάσιο του πυροσβεστικού τμήματος Κερατσινίου, τον Χονδροκούκη Γιάννη, εκπρόσωπο ΔΑΚΕ Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, τον Μπαιραμόγλου Ιορδάνη και την Μπαιραμόγλου Έλλη, τον Παρεμερίτη Γιώργο, Ναυτιλιακό Πράκτορα και τον Ζαφειρούλη Παναγιώτη, οι οποίοι δήλωσαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του και τον συνδυασμό.