ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου- Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη και το συνδυασμό «Μαζί Μπορούμε»

- Ο Νίκος Αβρααμίδης είναι αθλητικός δημοσιογράφος

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο Νίκος Αβρααμίδης δέχτηκε την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, Φίλιππου Καμπούρη.

Θέλει να συμβάλλει με όσες δυνάμεις έχει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ:

Ο Νίκος Αβρααμίδης γεννήθηκε στις  17 Ιουλίου του 1975 στο Κερατσίνι και εργάζεται στο κανάλι Art tv ως αθλητικός δημοσιογράφος.

Από πολύ μικρός είχε στο πετσί του το κομμάτι της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έκανε την «τρέλα» του όπως λέει ο ίδιος, επάγγελμα.

Δημοτικό σχολείο φοίτησε στο Θρυλικό 20ο, ενώ γυμνάσιο πήγε στο 3ο Κερατσινίου και Γενικό Λύκειο στο 4ο Πειραιά.

Μη έχοντας κάτι άλλο στη σκέψη του, αποφάσισε  να σπουδάσει δημοσιογραφία  στο Αθηναϊκό Κέντρο Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας. Κατά το διάστημα των σπουδών του δούλεψε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash  και μετά το πέρας αυτών και αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις έπιασε δουλειά στο Tv Magic, το Σεπτέμβριο του 1997 ως Αθλητικός Δημοσιογράφος.

Το Σεπτέμβριο του 2003 αποχώρησε από το κανάλι του Πειραιά για να πλαισιώσει το αθλητικό τμήμα του τότε Telecity (Nυν Αrt tv) στο οποίο εργάζεται μέχρι και σήμερα, ως ρεπόρτερ Ολυμπιακού.

Παράλληλα έχει εργαστεί στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, King bet  και Sportime, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο είναι Διευθυντής Επικοινωνίας στην ομάδα ποδοσφαίρου του Ιωνικού. Νωρίτερα, έχει εργαστεί στο ίδιο πόστο και σε Εθνικό Πειραιά, Μανδραϊκό και ΑΠΟ Κερατσίνι.

Ασχολείται και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα με το κομμάτι των Social Media  και τα οποία θεωρεί σημαντικό κομμάτι για τη δουλειά του.

Κατέχει δίπλωμα Αγγλικών (Proficiency), ενώ είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός κοριτσιού ηλικίας 12 ετών, της Μαίρης.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου διότι, όπως λέει θέλει με τις μικρές δυνάμεις που έχει να βοηθήσει στην καλύτερη ζωή σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα· να βρεθούν ακόμα περισσότεροι χώροι άθλησης για τα νέα παιδιά, να υπάρξει μία καλύτερη συνεννόηση του Δήμου με τους Αθλητικούς συλλόγους, αλλά και γενικά μία βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας..