ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Φέρνουν Τζαμί στο Κερατσίνι – Λειτουργούν ήδη κάποια παράνομα

– Η κυβέρνηση και ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος φέρνουν ΤΖΑΜΙ σε Κερατσίνι – Δραπετσώνα

– Σοβαρές καταγγελίες από τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας Φίλιππο Καμπούρη

– Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η λειτουργία του ισλαμικού τεμένους Αθηνών, ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος σχεδιάζει σε συνεργασία με την κυβέρνηση και κάτω από άκρα μυστικότητα, την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στο Κερατσίνι.

Αυτό κατήγγειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Φίλιππος Καμπούρης τονίζοντας ότι ο δήμαρχος κ. Χρήστος Βρεττάκος μαζί με την «παρέα του από το Μέγαρο Μαξίμου» και σε συνεργασία με τα επιτελεία των αρμόδιων υπουργείων ψάχνουν το σε ποιο σημείο του Δήμου θα ανεγερθεί ΤΖΑΜΙ, η δημιουργία του οποίου αποφασίστηκε για την εξυπηρέτηση των εκατοντάδων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στο hotspot του Σχιστού.

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Μαζί Μπορούμε» αποκάλυψε επίσης πως στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας ήδη λειτουργούν παράνομα τζαμιά, όπου γίνονται κηρύγματα μίσους εναντίον των Χριστιανών, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι ως επόμενος δήμαρχος της πόλης δεν θα επιτρέψει την ανέγερση ή την παράνομη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην πόλη μας.

«Όπως ο κυβερνητικός δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος μέσα μια νύχτα σιγοντάρισε στο “λουκέτο” του Αστυνομικολύ Τμήματος Κερατσινίου και ξεπούλησε στο Υπερταμείο ακίνητα του Δήμου, ανάμεσά τους και την Εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, έτσι μέσα σε μία νύχτα και κάτω υπό άκρα μυστικότητα σχεδιάζει να δημιουργήσει μουσουλμανικό τέμενος στην πόλη μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Καταγγέλλω το σχέδιο μουσουλμανοποίησης της πόλης μας και διαβεβαιώνω ότι ως επόμενος Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας δε θα επιτρέψω την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους ή την παράνομη λειτουργία τζαμιών στην περιοχή μας.

Κύριε απερχόμενε δήμαρχε, δε θα επιτρέψουμε το νέο χτύπημα στην Ορθοδοξία μας.
Εγώ και οι πολίτες που με τη στήριξή τους μου δίνουν δύναμη θα μπούμε εμπόδιο στα σχέδια που κάνετε κεκλεισμένων των θυρών μαζί με την κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να συμμετέχουν στη συλλογή υπογραφών, ώστε να έχουμε από τώρα την εντολή του λαού και να εμποδίσουμε την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Δήμο μας.

Έντυπα για τη συλλογή υπογραφών θα βρείτε είτε στα γραφεία μας, είτε ηλεκτρονικά καθώς και σε κεντρικά σημεία της πόλης».