ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο μικρός με το μπουζούκι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο είναι υποψήφιος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου Δραπετσώνας με τον Φίλιππο Καμπούρη ο Παναγιώτης Χατζής

- Έγινε γνωστός από την εκπομπή «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου

- Δείτε ποιος είναι

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής Παναγιώτης Χατζής ανήκει στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που έχουν όραμα και όρεξη να εργαστούν για το συμφέρον του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και των δημοτών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΣ: 

Γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής.

Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και εργάζεται σε κατασκευαστική εταιρία με θέση διευθυντή / υπεύθυνου πωλήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Ασχολείται με τη μουσική από τα πέντε του έτη ενώ έχει κάνει σπουδές στο Εθνικό Ωδείο.

Συνεργάστηκε με το Σπύρο Παπαδόπουλο στην εκπομπή στην Υγειά μας ως συμπαρουσιαστής. Γνώρισε και συνεργάστηκε με καταξιωμένους μουσικούς τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Πρώτη φορά εργάστηκε σαν επαγγελματίας μουσικός στην ηλικία των 10 ετών.

Έκανε εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές στην ηλικία των 10 ετών και έπειτα, όπως στον Άκη Παυλόπουλο, Τέρενς Κουίκ, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Βαρεμένο,  Γιώργο Αυτιά, Μάκη Πουνέντη, Νίκο Μάνεση, Γιώργο Παπαδάκη, Θανάση Πάτρα, Βασίλης Λυριτζή και Δημήτρης Οικονόμου

Απόσπασμα από την εκπομπή «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ακόμη εμφανίστηκε σε εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά, Ελένης Μενεγάκη, Ελεονώρας Μελέτη, Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Νίκης Κάρτσωνα,  Άννας Δρούζα, Πόπης Τσαπανίδου, , Έλλης Στάη, και πολλών ακόμη.

Από τότε μέχρι σήμερα συνεργάζεται με τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου, όπως Άντζελα Δημητρίου, Λίτσα Γιαγκούση, Χάρη Κωστόπουλο, Βασίλη Τερλέγκα, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Θέμη Αδαμαντίδη, Λευτέρη Πανταζή, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη, Χρήστο Πάζη, Ζαφείρη Μελά και πολλούς ακόμη.

Την σεζόν 2017-2018 επέλεξε να μην εμφανιστεί σε κάποιο μεγάλο νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, και έτσι αποφάσισε να επιλέξει ένα χώρο που του άρεσε πολύ με ζεστούς ανθρώπους, το μουσικό μεζεδοπωλείο Άρωμα Πόλης στο Κερατσίνι. 

Μέχρι σήμερα συνεχίζει και εργάζεται πάνω στη μουσική, σε αυτό που αγαπά και έχει αφιερώσει την έως τώρα ζωή του.