ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ: Μικρασιατικό Μεζεδοπωλείο στο Κερατσίνι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Αυθεντικές ανατολίτικες γεύσεις που μας ταξιδεύουν στην Πόλη

- Ζωντανή μουσική για αξέχαστες μουσικές στιγμές  

- Τη σφραγίδα επιτυχίας φέρει ο Παναγιώτης Μαυρούτσος

-Διάσημοι εμπιστεύονται το Άρωμα Πόλης για την διασκέδασή τους

… της Γεωργίας Πλατή, Αρχισυντάκτριας του Piraeus Press

Το νέο στέκι στο Κερατσίνι, έχει όνομα κι αυτό είναι «Άρωμα Πόλης»! Εδώ και τέσσερα χρόνια μας κρατά συντροφιά και μας προσφέρει μαγικές στιγμές διασκέδασης στην οδό Γκιώνας 2. Είναι καθημερινά ανοιχτό, εκτός από Τρίτη με ζωντανές εμφανίσεις από Πέμπτη. Η αγάπη του κόσμου για το εν λόγω μαγαζί είναι αμέτρητη, καθώς τις ημέρες που έχει live εμφανίσεις δεν πέφτει καρφίτσα!

'Αρωμα Πόλης

Το τραγούδι του μαγαζιού ''Άρωμα Πόλης'' σε μουσική και στίχους του Γιώργου Γιαννούλη!!!

Gepostet von Άρωμα Πόλης am Montag, 29. Februar 2016

Το βασικό σχήμα είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι με τον Γιώργο Γιαννούλη στην κιθάρα και στο τραγούδι, την Σοφία Μουρκάκου στο τραγούδι και τον Πάνο Χατζή στο μπουζούκι. Το ρεπερτόριό τους έντεχνο και λαϊκό κυρίως. Μέσα στην εβδομάδα διοργανώνονται και ζωντανές εμφανίσεις με διάφορα μουσικά σχήματα. Για τις εμφανίσεις μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του καταστήματος στο facebook .

Οι σπιτικές Ανατολίτικες γεύσεις που προσφέρει, ιδιαίτερες και μοναδικές! Στο μενού του περιλαμβάνονται πλούσιες σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών, ψητά της ώρας και πολλά άλλα, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη σερβιρισμένα στο πιάτο σας!

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο ιδιοκτήτης και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας με το Φίλιππο καμπούρη, Παναγιώτης Μαυρούτσος έχει καταφέρει να μετατρέψει το Άρωμα Πόλης στον πλέον απόλυτο προορισμό διασκέδασης στο Κερατσίνι! Ακόμη και διασημότητες από τον χώρο του θεάματος και μη εμπιστεύονται το Άρωμα Πόλης για τη διασκέδασή τους !

Το Άρωμα Πόλης διατίθεται ακόμη και για κοινωνικές εκδηλώσεις.

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Γκιώνας 2, Κερατσίνι

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 215 551 5300