Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τίμησε τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Μια προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου, κ. Λουκά Τζανή με τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά. Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας εκ μέρους του Δημάρχου της πόλης στον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, που έμπρακτα βοήθησε το Δήμο, με τη δωρεά πετρελαίου, ώστε τα Σχολεία όλων των βαθμίδων, να έχουν επάρκεια καυσίμου, με αποτέλεσμα να μην λείψει η θέρμανση στους μαθητές της πόλης μας.

Η δωρεάν διάθεση του πετρελαίου βοήθησε επίσης τη λειτουργία και άλλων δημοτικών χώρων, τους Παιδικούς Σταθμούς, τα ΚΑΠΗ καθώς και τους Αθλητικούς χώρους.

Στη συζήτηση που έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι που συνόδευαν τον Δήμαρχο: Τύπου και Επικοινωνίας κ. Νίκος Οικονομάκης, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Πέτρος Καψοκόλης, και Διαύγειας, Διαφάνειας και Επικοινωνίας του Πολίτη κ. Ρένα Μόσχου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιδρυτής της Aegean, εταιρείας με παγκόσμια παρουσία, αρωγός στα κοινωνικά προβλήματα όλης της Β΄ Πειραιά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο με την ευχή ο καθένας με τις δυνάμεις και τη θέση που κατέχει, να βοηθήσει ώστε η χώρα μας να βγει από την κρίση και να αναστηλωθεί.