ΝΔ Β Πειραιά: Ανοδική πορεία για Λιβανό και Βρεττάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως όλα δείχνουν δε θα αποφύγουμε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στην αρχή του Φθινοπώρου, για αυτό και όλοι οι πολιτευτές βρίσκονται σε εγρήγορση, παρά το νέο κύμα κορωνοϊού!

Το ίδιο συμβαίνει και στη Β εκλογική περιφέρεια Πειραιά και στις γειτονιές της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας, του Περάματος και της Σαλαμίνας.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές εκπλήξεις, ενώ σκληρή μάχη θα δοθεί για μια έδρα μεταξύ των Τραγάκη, Μαρκόπουλου, Βρεττάκου και Λιβανού.

Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχουν ήδη διενεργηθεί για λογαριασμό υποψηφίου αλλά και για λογαριασμό ΜΜΕ, σημειώνεται σημαντική άνοδος στη δημοφιλία τόσο του Καρδιολόγου Μιχάλη Λιβανού όσο και του πρώτου επιλαχόντα Γιώργου Βρεττάκου.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν στο Piraeus Press υψηλόβαθμα στελέχη της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στη Β Πειραιά, η δυναμική των δυο νέων πολιτευτών είναι τόσο μεγάλη, που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τη μεγάλη έκπληξη στις προσεχείς εθνικές εκλογές, καθώς «τα φαβορί έχουν υποστεί μια σχετική κόπωση» όπως τόνισε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα κομματικά στελέχη της ΝΔ στον Κορυδαλλό!