Η «οικογένεια» της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και πάλι στη Βουλή και στην Κυβέρνηση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, εκφράζοντας συγχαρητήρια στους απόφοιτους υποψήφιους Βουλευτές που εκλέχθηκαν στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η μεγάλη «οικογένεια» της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά αισθάνεται και πάλι υπερήφανη που «εκπροσωπείται» στο Κοινοβούλιο με τέσσερις διακεκριμένους αποφοίτους!

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εξελέγησαν (κατ’ αλφαβητική σειρά) βουλευτές οι:

1) Θεοδωρικάκος Παναγιώτης (Τάκης) (αποφ.82), Δρ. Πολιτικών Επιστημών, στον Β3΄ Nότιο Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία

2) Λιβανός Μιχάλης (αποφ.95), Ιατρός Καρδιολόγος,  στην Β΄ Πειραιά με την Νέα Δημοκρατία

3) Μπιμπίλας Σπύρος (αποφ.74), Ηθοποιός, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΗ, στον Β3΄ Νότιο Τομέα Αθηνών με την Πλεύση Ελευθερίας και

4) Παφίλης Θανάσης (αποφ.72), Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΚΚΕ, Επικρατείας (επικεφαλής ψηφοδελτίου) με το ΚΚΕ.

Παράλληλα, ο συναπόφοιτος Γεώργιος Γεραπετρίτης (Αποφ. 85),  τ. Βουλευτής και τ. Υπουργός, Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου Ε.Κ.Π.Α, Δικηγόρος, ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού Εξωτερικών ως εξωκοινοβουλευτικός Υπουργός.

Ως Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά συγχαίρουμε από καρδιάς τους τέσσερις συναποφοίτους, οι οποίοι εξελέγησαν βουλευτές κατά τις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

Παράλληλα, συγχαίρουμε τον συναπόφοιτο Υπουργό για την εκ νέου ανάληψη υπουργικών καθηκόντων και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Τέλος, οφείλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συναποφοίτους υποψήφιους βουλευτές για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια των κομμάτων τους και για την εκλογική τους επίδοση. Η εκλογή και η συμμετοχή στις εθνικές εκλογές αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά αποτελεί μια ακόμα αναγνώριση του έργου και της προσφοράς και ταυτόχρονα καταδεικνύει την εμβέλεια και την αποδοχή της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά από την Ελληνική κοινωνία.

Ο Πρόεδρος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος

Ο Γεν. Γραμματέας Μιλτιάδης-Παναγιώτης Κλαπαδάκης