SARANTITIS FIGHT FACTORY: Ανοίγει η μεγαλύτερη σχολή πολεμικών τεχνών στον Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Σε λίγες μέρες, σε ένα χώρο 600 τ.μ. στα Καμίνια στην οδό Κέας 41, θα ανοίξει τις πόρτες του το πρότυπο ''εργαστήριο παραγωγής'' αθλητών - μαχητών, με headcoach τον Τάκη Σαραντίτη!

- Στο S.F.F.(Sarantitis Fight Factory) θα διδάσκονται από τους κορυφαίους coaches ανά είδος, πυγμαχία, kickboxing, Muay Thai, αυτοάμυνα.

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Πρόκειται για τη πρότυπη ακαδημία πολεμικών τεχνών που προκύπτει από τη συνεργασία των Τάκη Σαραντίτη και Θοδωρή Μπέση, την πλέον σύγχρονη που θα λειτουργεί στον ευρύτερο Πειραιά, δομημένη με προδιαγραφές εξωτερικού.

Παράλληλα, το S.F.F. θα αποτελεί τη μεγαλύτερη σχολή πολεμικών τεχνών του Πειραιά, αφού οι χώροι της καταλαμβάνουν συνολική έκταση 600 τ.μ.!

Τα αθλήματα που θα διδάσκονται στο S.F.F. απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως φύλου, ενώ βασικός στόχος της σχολής και του headcoach Τάκη Σαραντίτη - πέραν της ''παραγωγής'' πρωταθλητών όπως κάνει τόσα χρόνια - είναι να μεταδοθούν όλες οι απαραίτητες γνώσεις και ψυχοσωματικές ικανότητες στους μαθητές και τις μαθήτριες, προκειμένου να είναι σε θέση να:

- αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε κίνδυνο

- απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση

- αποτρέψουν το ενδοσχολικό ή εξωσχολικό bullying

- πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους

- λάβουν αναγνωρισμένα πτυχία και να διακριθούν σε επίσημες διοργανώσεις (μετάλλια, επιτυχίες).

Εγγύηση του εγχειρήματος αποτελεί ο πολύπειρος headcoach Τάκης Σαραντίτης, ο οποίος μαζί με τους πρωταθλητές μαθητές του, εδώ και 6 χρόνια, έχουν κάνει περήφανους τους Πειραιώτες, με σημαντικές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, στα αθλήματα της Πυγμαχίας, του Kickboxing και του Muay Thai.

Η δε συνεργασία με τον ''εραστή'' του αθλήματος της πυγμαχίας Θοδωρή Μπέση, αποτελεί ακόμα μια διασφάλιση, ότι στο S.F.F., θα παρέχονται γνώσεις υψηλού επιπέδου, από ανθρώπους που τρέφουν ιδιαίτερο μεράκι για τη διάδοση των πολεμικών τεχνών και την εκπαίδευση άξιων και ισορροπημένων αθλητών, εντός και εκτός αγωνιστικών ταρτάν.

Ξεχωριστή αναφορά αξίζει στα ιδιαίτερα προγράμματα αυτοάμυνας που παραδίδει ο Τάκης Σαραντίτης, ο οποίος πέραν του σημαντικού ρόλου του headcoach, κατέχει και το ρόλο του διακεκριμένου personal trainer.