Αλλαγή σελίδας για το Sarantitis Fight Factory!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Παναγιώτης Σαραντίτης και ο Θοδωρής Μπέσης όντας στο τιμόνι της προτύπου σχολής πολεμικών τεχνών του Πειραιά «Sarantitis Fight Factory», θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους αθλητες/μελη/γονείς/χορηγούς για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ανακοινώνεται με ιδιαίτερη χαρά πως η διοίκηση και η λειτουργία της σχολής, παραχωρείται σε 2 αξιόλογους και σοβαρούς επαγγελματίες, έως τώρα συνεργάτες των κ κ. Σαραντίτη και Μπέση, οι οποίοι αγάπησαν και στήριξαν το έργο τους.

Ένας όμορφος κύκλος κλείνει...

Ενας καινούριος ανοίγει...

Ο Κουκάκης Ηλίας, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με 8 χρόνια εμπειρία στο χώρο της γυμναστικής και συγκεκριμένα στη συνδυαστική άσκηση, με ήδη 3 χρόνια στο χώρο του SFF ως προπονητής CrossFit / cross training, σε συνεργασία με τον Παυλάκη Ηλία απόφοιτο προπονητή Γ.Γ.Α και παγκόσμιο πρωταθλητής πάλης και Brazilian jiu jitsu, με πολλές επιτυχίες στο αγωνιστικό χώρο και αξιοσημείωτη συνεισφορά στα σχολεία της περιοχής μας ως δάσκαλος πάλης και αυτοάμυνας, αναλαμβάνουν τα ηνία της σχολής.

Η μεταβίβαση αυτή γίνεται με τις καλύτερες προϋποθέσεις και με την υπόσχεση να συνεχιστεί το όραμα και η προσπάθεια των προκατόχων του SFF.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι κινήσεις των νέων ιδιοκτητών. Μείνετε συντονισμένοι !