ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: «Σκληρή» συνεργασία για Sarantitis Fight Factory & JP Fitness and Rehab

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


SARANTITIS FIGHT FACTORY + JP FITNESSS AND REHAB... Mία «Σκλήρη» Συνεργασία στον Πειραιά!

Στο πλαίσιο της συνεχούς στρατηγικής ανάπτυξης της σχολής Sarantitis Fight Factory εντάσσεται και η νέα επιστημονική συνεργασία μας με τον όμιλο «JP FITNESSS AND REHAB», «JP FITNESS AND NUTRITION» και «JP FITNESSAND WEAR», που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του SPORTS PERFORANCECONDITIONING AND REHAB.

Μια πολύ δυνατη συνεργασία που απαρτίζεται από ένα καταξιωμένο έμπειρο και αφοσιωμένο επιστημονικό δυναμικό στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων.

Στην οικογένεια του S.F.F. εντάσσεται και ο Ιωάννης Παρτατίλας, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το κομμάτι της ειδικής προπονητικής ενδυνάμωσης και της χορήγησης συμπληρωμάτων διατροφής όπου κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο. 

Όπως και η Αικατερίνη Λιανού, υπεύθυνη φυσικοθεραπευτρία, η οποία έχει αναλάβει το κομμάτι της αποθεραπείας και αποκατάστασης των αθλητών του συλλόγου.

Η μεγαλύτερη σχολή πολεμικών τεχνών του Πειραιά δεν θα μπορούσε παρά να συνεργάζεται μονο με τον κορυφαίο όμιλο στην υποστήριξη, προετοιμασία και αποκατάσταση των αθλητών της. 

ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ:

Να οδηγήσουν, υποστηρίξουν και να προάγουν τον αθλητισμό.

ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ:

Να προσπαθούν για τα παιδιά που προσπαθούν!

ΚΟΙΝΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ:

Η ισχύς εν τη ενώσει!