Sarantitis Fight Factory στον Πειραιά: 4η χρονιά με νέες συνεργασίες και εχέγγυα για πολλές διακρίσεις!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η καταξιωμένη πλέον σχολή πολεμικών τεχνών SARANTITIS FIGHT FACTORY συνεχίζει για 4η χρονιά την δυναμική της παρουσία στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Στο τιμόνι της σχολής οι δάσκαλοι Τάκης Σαραντιτης και Θοδωρής Μπεσης που επιλέγουν πάντα προσεχτικά τις συνεργασίες ώστε να έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις οι αθλητές τους και να αποδίδουν το μέγιστο.

Ως πυγμάχοι και οι δυο με μεγάλη αγάπη στο άθλημααποφάσισαν από κοινού να κάνουν το μάθημα της πυγμαχίαςκαθημερινά 20:30-22:00 σε μια εκρηκτική προπόνηση γεμάτη sparing και ένταση.

Οι συνεργασίες που θα συνεχιστούν και φέτος είναι:

Γιώργος Μουλινος:

Στο τομέα της διατροφής και ανάλυσης των σωματομετρικώνστοιχείων που μας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να καθοδηγούμε την πρόοδο των μαθητών της σχολής με εξελιγμένα μηχανήματα και τεχνολογίες που κατέχει στον χώρο του  ο κορυφαίος διαιτολόγος- εργοφυσιολογος, όπως :

Test μεταβολισμού

Τρισδιάστατες απεικονίσεις

Αναλυτές διατροφικών συνηθειών

Αναλυτές σωματοποίησης

Που εξειδικεύουν και εξατομικεύουν τον σχεδιασμό προτάσεων για τον καθένα.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την πολύτιμη συμμετοχή του Λάμπρου Μουλινου διαιτολόγου- διατροφολόγου που βρίσκεται συνεχώς κοντά στα παιδιά μας και τα ενθαρρύνει.

Γιωργος Ψηλοπατης:

Τα τμηματα του Muay Thai αναλαμβανει εξ ολοκληρου ο Kru Γιωργος Ψηλοπατης.

Με την εμπειρια και την αφοσιωση που εχει στο αθλημα του Muay Thai δεν θα μπορουσε να υπαρξει καλυτερος δασκαλοςγια τα τμηματα μας. Εξαλλου δεν είναι τυχαιο πως η ομοσπονδια του Muay Thai τον εχει επιλεξει επικεφαλη του Muay Boran.

Τα τμηματα θα είναι:

Παιδικο ΔευτεραΤεταρτηΠαρασκευη 18:00-19:00

Ενηλικων Καθημερινα 19:00-20:30

Παυλακης Ηλιας:

Για 3η χρονια είναι μαζι μας ο καταξιωμενος δασκαλος του Brazilian Jiu Jitsu.

To ηθος και η αγαπη του τον κανουν να ξεχωριζει στον χωροτου αθλητισμου.

Και να μην ξεχναμε οτι είναι Χρυσος αθλητης που ανεβασετον πειραια στην κορυφη του κοσμου. Οι προπονησεις είναι καθημερινα 19:00-20:30.

Τελος το S.F.F. υποδεχεται στην οικογενεια του τον νέο και πολλα υποσχομενο Ηλια Κουκακη, που αναλαμβανει τα τμηματα Cross Training.

Είναι  πτυχιουχος του τμηματοςφυσικης αγωγης και αθλητισμου του πανεπιστημιου Αθηνων. Καθηγητης φυσικης αγωγης με εμπειρια στον χωρο της γυμναστικης και των πολεμικων τεχνων.

Το Cross Training είναι ένα προγραμμα που απευθυνεται σε ολες τις ηλικιες και συνδιαζει την αεροβια και την αναεροβιαασκηση. Στοχευει στην ενδυνάμωση και την καύση λίπους και στην βελτιωση της καρδιοαναπνευστικης αντοχης.

Τα τμηματα είναι καθημερινα και ξεκινουν από το πρωι.