ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΦΩΤΗΣ: Αυτός είναι ο νέος Πειραιώτης Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο διακεκριμένος ποινικολόγος Σπύρος Χρυσοφώτης αναλαμβάνει το καίριο πόστο του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press

Ο Σπύρος Χρυσοφώτης είναι έγκριτος Νομικός, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και επί πολλά έτη στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Χρυσοφώτης καλείται να αναλάβει τα ηνία του δεύτερου σε κίνηση λιμανιού της χώρας - μετά τον Πειραιά - στην κρισιμότερη ίσως φάση της ανάπτυξής του, ακριβώς διότι τόσο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όσο και το στενό του περιβάλλον, έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά του.

Πέραν από διακεκριμένος ποινικολόγος, ο κ. Χρυσοφώτης έχει εκπροσωπήσει διαχρονικά ως νομικός σύμβουλος μεγάλα νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου (όπως Δήμους, Οργανισμούς κλπ) και κατέχει μεγάλη εμπειρία από άσκηση Δημόσιας Διοίκησης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Piraeus Press, τα διαπιστευτήριά τους για τον κ. Χρυσοφώτη έδωσαν μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Ελλάδας, με διεθνές βεληνεκές, καθώς επιλέχθηκε ο ίδιος μεταξύ αρκετών άλλων, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία που διεξήγαγε μεγάλη εταιρία HR για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ, στο οποίο και ανήκει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας.

Ο κ. Χρυσοφώτης αποτελεί άνθρωπο ήπιων τόνων, με εμπειρία στα κοινά, απόλυτη γνώση των νομικών ζητημάτων (λόγω επαγγέλματος) και της ελεύθερης αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται, άριστη αντίληψη των οικονομικών δεδομένων, ενώ τον χαρακτηρίζουν η μεθοδικότητα και η αποτελεσματικότητα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η επίσημη ανακοίνωσή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΟΛΡ.