Ο Σπύρος Χρυσοφώτης στο “Jefferson House” με τον Αμερικανό Πρέσβη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Πειραιώτης Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και διακεκριμένος Δικηγόρος Σπύρος Χρυσοφώτης καλεσμένος του Αμερικανού Πρέσβη

Η αφρόκρεμα της πολιτικής, διπλωματικής και επιχειρηματικής ελίτ δήλωσε παρούσα στη δεξίωση και ειδικότερα στο "cocktail reception" που παρέθεσε ο Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης με αφορμή την έκθεση «Ποσειδώνια 2022».

Ο Πειραιώτης δικηγόρος και Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, Σπυρίδων Χρυσοφώτης, ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων που βρέθηκαν στο "Jefferson House" και είχε την ευκαιρία συνομιλήσει μαζί του τόσο για την τρέχουσα επικαιρότητα όσο και για άλλα ζητήματα εκτός πολιτικής και οικονομίας.

Ο πρέσβης αναφέρθηκε στο νεαρό της ηλικίας του κ. Χρυσοφώτη σε συνδυασμό με την καταξιωμένη καριέρα του ως νομικού και ως Προέδρου του Λιμανιού της Ραφήνας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την ελληνική καταγωγή του από την Ναυπακτία και την ελληνίδα μητέρα του, για να συμπληρώσει σε άπταιστα ελληνικά ότι επιθυμεί να γνωρίσει όλη την Ελλάδα!

Ο κ. Χρυσοφώτης ακούγοντας την επιθυμία του πρέσβη, τον προέτρεψε και τον κάλεσε να αρχίσει τις επισκέψεις του ανά την επικράτεια, ξεκινώντας από τον Πειραιά και τη Ραφήνα, τα δυο μεγάλα επιβατηγά λιμάνια της χώρας, με τον πρέσβη να απαντά ότι θα ληφθεί υπ' όψη αυτή η πρόσκληση!

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, είχε επίσης την ευκαιρία στη χθεσινή δεξίωση να συναντηθεί και με τον κ. Διάκο, πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δύο πρόεδροι αναφέρθηκαν σε ορισμένα κοινά θέματα που αφορούν την οργάνωση, λειτουργία, ανάπτυξη και αξιοποίηση των λιμένων Ραφήνας και Θεσσαλονίκης.