Σπύρος Χρυσοφώτης: Ο πιο δραστήριος Πρόεδρος Λιμανιού της χώρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα 

Ο διακεκριμένος Πειραιώτης ποινικολόγος και Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Ραφήνας Σπύρος Χρυσοφώτης, δεν έχει κερδίσει τυχαία τον χαρακτηρισμό του «πιο δραστήριου Προέδρου Λιμανιού της χώρας».

Στην κυριολεξία είναι πανταχού παρών και όχι μόνο στα τοπικά της Ραφήνας!

Ο φωτογραφικός φακός του Piraeus Press εντόπισε αυτή τη φορά τον Σπύρο Χρυσοφώτη σε φιλανθρωπικό αγώνα υδατοσφαίρισης, ανάμεσα στον Υπουργό Ναυτιλίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Βαγγέλη Κυριαζόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press οι 3 άντρες έχουν συχνή επικοινωνία για ζητήματα που αφορούν στα μεγάλα λιμάνια της χώρας και στο σχεδιασμό των μεταρρυθμίσεων που θα υλοποιηθούν στο προσεχές μέλλον.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Υπουργού, ανέφερε στο Piraeus Press ότι ο Πρόεδρος του Λιμένα Ραφήνας αποτελεί έναν αξιόπιστο συνομιλητή, γνωστή των θεμάτων λιμενικής πολιτικής, που χαρακτηρίζεται από τη σεμνότητα και τη μετριοπάθειά του καιρ η παρουσία του οποίου στο Λιμάνι της Ραφήνας εγγυάται την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής χωρίς εκπτώσεις!

Ο φιλανθρωπικός αγώνας πόλο διοργανώθηκε από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και την Κολυμβητική Ομοσπονδία, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Make a Wish.