ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS: Έφοδος στο σπίτι του τ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Β Πειραιά Δημήτρη Λιντζέρη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Novartis οι εισαγγελείς «σκανάρουν» τώρα και τη showbiz! Λίγες μέρες μετά την έφοδο στα κεντρικά γραφεία της φαρμακευτικής εταιρίας στη Μεταμόρφωση, όπου έκαναν φύλλο και φτερό τα αρχεία αναζητώντας στοιχεία σχετικά με φερόμενες δωροδοκίες οι οποίες φημολογείται ότι αγγίζουν ακόμα και πολιτικά πρόσωπα, οι άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν «ντου» στο σπίτι της Γωγώς Φαρμάκη!

Η ηθοποιός έχει με την αδελφή της Ολγα fashion blog, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκαν και τα αρχεία του εκλιπόντος εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, αλλά και του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Λιντζέρη.

Η τρίτη και τελευταία έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν στο σπίτι και το γραφείο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Λιντζέρη, απ’ όπου επίσης κατέσχεσαν υπολογιστές και φακέλους με έγγραφα που θα εξεταστούν.

Οι έρευνες ακολουθούν το «ξεψάχνισμα» των αρχείων της εταιρίας Novartis στις αρχές Ιανουαρίου, τρεις εβδομάδες μετά την παραγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή για διερεύνηση των καταγγελιών σχετικά με μίζες σε 4.000 γιατρούς και κρατικούς λειτουργούς που προωθούσαν τα φάρμακα της εταιρίας. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο εάν στα έγγραφα ή στα αρχεία ηλεκτρονικών υπολογιστών που φέρεται ότι κατέσχεσαν οι εισαγγελικές Αρχές υπάρχουν στοιχεία χρήσιμα για την έρευνα.

ΠΗΓΗ: espressonews.gr