Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Η καριέρα μου τελείωσε από όταν έγραψα τον ύμνο της ΝΔ»


Πλήρωσε το γεγονός ότι ήταν δεξιός σε μια εποχή που η «ψευτοαριστερή» κουλτούρα διαφέντευε το χώρο των τεχνών και των γραμμάτων

Ο αείμνηστος Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι γνωστό ότι ήταν μέλος της ΝΔ και είχε μελοποιήσει μάλιστα μια σειρά τραγουδιών, μεταξύ των οποίων και τον ύμνο της ΝΔ.

Τόσο ο ίδιος όσο και πολλοί ακόμα θεωρούν – και όχι τυχαία – ότι η καριέρα του στο τραγούδι τελείωσε απότομα από τη στιγμή που ήρθε στην εξουσία το τότε «αριστερό» ΠΑΣΟΚ!

Δείτε τι είχε αναφέρει ο ίδιος ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς σχετικά:

«Εγώ ήμουν μέλος της ΕΡΕ από το 1963, στη συνέχεια ήρθε η χούντα καταργήθηκαν τα κόμματα, και από το 1974 είμαι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είχα ενοχλήσει πολιτικά κανένα χώρο, όμως με την έλευση του ΠΑΣΟΚ το 1981 σταμάτησε κάθε τρόπος επικοινωνίας μου προς το κοινό και ταυτόχρονα όλοι οι δίσκοι μου, που βρίσκονταν στις δισκοθήκες της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ καταστράφηκαν. Μου έκαναν πόλεμο και δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί. Δεν έχω μετανιώσει που έγραψα τον ύμνο και θα το ξαναέκανα. Ουσιαστικά η καλλιτεχνική μου καριέρα, από το 1983 και μετά τελείωσε διότι δεν είχα βήμα επειδή με θεωρούσαν δεξιό».

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Η καριέρα μου τελείωσε από όταν έγραψα τον ύμνο της ΝΔ»