Ο Κασιδιάρης φώναξε «ληστεία» και «πάγωσε» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ανυποψίαστος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα.


Όπως περιγράφει το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτοδότη, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Κοδέλλας σταμάτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε ένα περίπτερο στην οδό Καβάλας για να πάρει τσιγάρα.

Και ενώ ο περιπτεράς του έδινε τα ρέστα, αισθάνθηκε να τον ακουμπάει στην πλάτη κάτι σαν πιστόλι και άκουσε κάποιον να του λέει: «Ακίνητος, ληστεία!».

«Πάγωσε» ο άνθρωπος. Γυρνώντας πίσω του να κοιτάξει, μάλλον δεν περίμενε αυτό που αντίκρισε: τον Ηλία Κασιδιάρη να γελά.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Κοδέλλα, ο βουλευτής έβαλε το δάχτυλό του στην πλάτη σαν πιστόλι και φώναξε «ληστεία».

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής προσπάθησε να πιάσει συζήτηση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επικαλούμενος ότι κι εκείνος είναι απόφοιτος της Γεωπονικής, αλλά χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ