O Κασσελάκης ζητάει την απόλυση Αυτιά για το σχόλιο με το Γυμναστήριο στο Στρατό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του, λέει ο Στέφανος Κασσελάκης.

“Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα”, σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή αναφορά του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά στην εκπομπή του.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κασσελάκης αναφέρει: “Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; “Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;”. Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά”, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα”, υπογραμμίζει.

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ότι “ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη” και καλεί τον σταθμό “να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του”. “Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο. Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας”, τονίζει.

“Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του”, σχολιάζει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται πως την παραίτησή του από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3 υπέβαλε ο Βασίλης Χιώτης, μετά τον σάλο που ξεσήκωσε σεξιστικό σχόλιο σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι σχετικά με την στρατιωτική θητεία του.