Αναστέλλει τις κινητοποιήσεις της η ΠΝΟ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Να μην προχωρήσει σε νέες κινητοποιήσεις εν όψει και των εορτών του Πάσχα, μετά και τη συμμετοχή της στην 24ωρη γενική απεργία, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Τα δρομολόγια των πλοίων, από αύριο Πέμπτη στις 6 το πρωί, θα εκτελούνται κανονικά.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΝΟ αναφέρεται πως αφού εξετάστηκαν οι νεότερες εξελίξεις στη ναυτεργασία, όπως αυτές διαμορφώθηκαν με την υπογραφή των νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στα επιβατηγά πλοία της ακτοπλοΐας και στα μεσογειακά επιβατηγά και τουριστικά πλοία, αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων.

Επισημαίνεται πάντως πως η Ομοσπονδία παραμένει σε επιφυλακή, περιμένοντας ανταπόκριση από την κυβέρνηση και την εργοδοσία πάνω στα υπόλοιπα εκκρεμούντα κύρια προβλήματα, όπως λέει, του κλάδου.

Ειδικότερα αναφέρει πως τα προβλήματα της ανεργίας, των απλήρωτων πληρωμάτων, των μειωμένων και ειδικών συνθέσεων, της μη υπογραφής Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στις λοιπές κατηγορίες πλοίων και της συρρίκνωσης των συνταξιοδοτικών και των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων εξακολουθούν να υπάρχουν και δεν έχουν επιλυθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ