Το… απρόοπτο στην ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη – Το »άντε γεια» που του είπε ηλικιωμένος (Βίντεο)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρισκόταν στο βήμα του ομιλητή, όταν ξαφνικά αναγκάστηκε να σταματήσει για να ακούσει τον οργισμένο κύριο που θα δείτε στο βίντεο…

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο δημοτικό κήπο των Χανίων, ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχθηκε ερωτήσεις και παρατηρήσεις από τους Χανιώτες. Ένας ηλικιωμένος απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη είπε: «Για το ενάμιση εκατομμύριο ανέργους είπατε τίποτα; Για την παγκόσμια οικονομική κρίση είπατε τίποτα; Δεν είπατε τίποτα και που κάθισα να σας ανεχτώ χάρη σας έκανα. Άντε γεια».

Ο ιδρυτής του «Ποταμιού» απάντησε: «Σας ευχαριστώ». Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε χρήστης στο youtube…

Κατά τα άλλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε από τα Χανιά, το στίγμα του πολιτικού του λόγου. Σε μια ομιλία με συνεχείς αναφορές στο νησί και χαρακτηριστική χρήση του πρώτου πληθυντικού και της λέξης «εμείς» όταν αναφερόταν στην Κρήτη.

Η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί στα βήματα της Κρήτης, όπως είπε ο ιδρυτής του κόμματος «Το ποτάμι» και αυτό γιατί παρά τα προβλήματα και την κρίση το νησί είναι μια περιοχή που παράγει, υποστήριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του στο δημοτικό κήπο Χανίων.


Πηγή: Νewsit