Αγρότισσα αντιστάθηκε με νύχια και με δόντια στον επίδοξο βιαστή της – «Τον παρακαλούσα να μη με σκοτώσει» (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια ενός νεαρού Πακιστανού εργάτη έζησε μια 50χρονη αγρότισσα στο Κεντρί Ιεράπετρας, στην Κρήτη, όταν εκείνος την έσπασε στο ξύλο και αποπειράθηκε να τη βιάσει με την απειλή μαχαιριού.

Την συνταρακτική περιπέτειά της περιέγραψε η γυναίκα στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV, όπου, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως, τελικά, κατάφερε να τη γλιτώσει, καθώς προέβαλε σθεναρή αντίσταση και πάλεψε μαζί του, αναγκάζοντας τον επίδοξο βιαστή της να τραπεί, τελικά, σε φυγή.

«Είχα σχολάσει το απόγευμα της Παρασκευής και είχα πάει στο σπίτι μου να κάνω το μπάνιο μου. Κάποιος μου χτύπησε την πόρτα κι εγώ άνοιξα, χωρίς να δω ποιος μου χτυπούσε. Ήταν ο Πακιστανός εργάτης που παίρνουμε στη δουλειά μας μία με δύο φορές την εβδομάδα. Μόλις τον βλέπω μπροστά μου του λέω… “Τι γυρεύεις εδώ;” Αντί να μου απαντήσει, μού πέταξε μια σκουρόχρωμη σκόνη στο πρόσωπό που έμοιαζε με πιπέρι ή καφέ, με αποτέλεσμα να χάσω προσωρινά το φως μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Περάκη.

Κατόπιν πρόσθεσε, αναφερόμενη στη στιγμή της επίθεσης: «Μόλις το έκανε αυτό, εγώ προσπάθησα να κλείσω την πόρτα, αλλά εκείνος την έσπρωχνε απέξω για να μην κλείσει, με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε στη βεράντα του σπιτιού μου. Με χτυπούσε κάτω αλύπητα. Παλεύαμε χωρίς να βλέπω τίποτα κι εκείνος συνέχιζε να με χτυπά στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο στήθος. Παλεύοντας με πήγε κάτω από τα δέντρα του κήπου μου και με στρίμωξε σε ένα σημείο, συνεχίζοντας να με χτυπά αλύπητα. Δεν έβλεπα τίποτα, αλλά άκουγα τον ήχο που έκαναν οι μπουνιές του στο πρόσωπό μου στο κεφάλι και στο σώμα. Κυρίως στο κεφάλι στόχευε. Ήθελε να με κάνει να χάσω τις αισθήσεις μου για να ικανοποιήσει πάνω μου τις ορέξεις του, γιατί μου έσκισε τα ρούχα μου και τα εσώρουχα μου. Ένιωθα ότι ήθελε να με σκοτώσει να με αφήσει αναίσθητη και ανήμπορη να αντιδράσω για να με βιάσει. Εγώ ήμουν δυνατή. Άντεξα στα χτυπήματά του. Πάλεψα τουλάχιστον 20 λεπτά μαζί του. Στο τέλος, μου έβγαλε μαχαίρι και με απείλησε. “Αν δε μου κάτσεις, θα σε σκοτώσω” μου είπε. Εγώ τον παρακαλούσα λέγοντας του “άφησε με, μη με σκοτώνεις, μη με χτυπάς άλλο…”».

«Φώναζα βοήθεια, δεν άκουγε κανείς…»

«Φώναζα βοήθεια, δεν άκουγε κανείς. Ο άντρας μου είχε κατεβεί για δουλειές στην Ιεράπετρα. Είχα απελπιστεί. Κι εκεί που άρχισα να χάνω την υπομονή μου, ξαφνικά με άφησε και εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι, ίσως επειδή κατάλαβε ότι δε μπορούσε, παρά τα χτυπήματα, να με κάνει να λυγίσω και να παραδοθώ… Μόλις τον είδα να φεύγει σηκώθηκα και πήρα αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήρθαν στο σπίτι μου σε ελάχιστα λεπτά και τους ευχαριστώ, γιατί ήρθαν και στο νοσοκομείο», κατέληξε η κα Περάκη.

Παρά την έρευνα και το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, ο νεαρός Πακιστανός, τα στοιχεία του οποίου έχουν γνωστοποιηθεί στις αρχές, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Δείτε το βίντεο: